Двойничка на Лейди Гага стана звезда на музикални награди

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 27 август 2019

Наградите на MTV - Video Music Awards 2019 - бяха рекордни не само по броя на неуспешни тоалети на звездите, но и по броя на изненадите, които очакваха публиката. Например на червения килим зрителите неочаквано откриха… двойничка на Лейди Гага.

Въпреки че 25-годишната певица Ава Макс е известна сред феновете на поп музиката, тя все още е далеч от голямата популярност. Организаторите на наградата MTV я номинираха за „най-популярния нов изпълнител", но признаха, че младата певица едва ли ще спечели. Между другото, така и стана - наградата грабна Били Айлиш.

Ава Макс

Но Ава реши да привлече вниманието поне с външния си вид. И се превърна в двойничка на Лейди Гага. Гримът ù беше почти същият като този на Гага по време на премиерата на филма „Роди се звезда" в Лос Анджелис. А нестандартното облекло беше избрано с въображението на младата певица - в какви ли само тоалети Гага не е излизала на сцената! Ава реши да облече костюм на super woman. Ние не помним Гага да е носила точно такъв, но тя е обличала подобни неща повече от веднъж. Обувките на огромна платформа като цяло също са в стила на певицата и актрисата.

Между другото, музикалният стил на младата певица също често се сравнява с този на по-възрастната ù колежка - с прилики както в тембъра на гласа, така и във вокалните техники. Ава винаги казва, че се отнася спокойно към подобни сравнения. Сега, очевидно, тя е решила да използва това, за да стане още по-популярна.

Ава Макс

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA