Тайната на успешната връзка на Кейти Пери и Орландо Блум

Двамата очакват първото си дете в началото на това лято, а преди да си кажат заветното "да", решиха да споделят и тайната на щастието си.

Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха миналата година, а в началото на това лято очакват заедно и първото си дете. Двойката планираше да си каже заветното "да" преди появата на първия им общ наследник, но превантивните мерки около развитието на коронавируса ще отложат този важен за тях момент. Колкото и невероятно да звучи връзката им в момента, певицата разкри, че единственото нещо, което поддържа отношенията ѝ с Орландо истински здрави, е добре познатото... пространство. 

кейти пери

„Да, сложих пръстена, но едно нещо, което забелязах, че е наистина полезно, е това да си дадете малко пространство", признава изпълнителката на "Harleys in Hawaii". „В това състезание е чудесно да имате разбирателство помежду си, да играете като един отбор и да се подкрепяте. Просто бъдете наясно с приоритетите си в момента. И двамата може да сте страдали по различни поводи, но искате да дадете най-доброто от себе си в тази връзка."

Страхотно е, че въпреки непрекъснатото напрежение и неспирен интерес към любовните взаимоотношения на знаменитостите, Блум и Пери са наясно, че задушевното отношение в една връзка никога не играе добра роля за нейното развитие.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA