Селена Гомес, Джъстин Бийбър и известността: "Всичко излезе извън контрол"

Селена знае, че е била любимка на таблоидите по време на връзката си с Джъстин Бийбър, но тази глава от живота ѝ вече е в миналото.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 април 2020

Една от причините, поради които наистина харесваме Селена Гомес, е фактът, че въпреки всичко преживяно през последните няколко години, тя не се предава и притеснява да коментира открито всички онези въпроси, които от чисто любопитство сме готови да ѝ зададем. В началото на годината Гомес издаде новия си студиен албум "Rare", а съвсем скоро ще реализира на пазара и собствена козметична линия, носеща името на тавата.

"Бях длъжна да проговоря, защото хората бяха започнали да го правят от мое име и изсипаха куп лъжи", разкрива Селена

Успоредно с всичко това, Селена разкри пред Майли Сайръс, че неотдавна е била диагностицирана с биполярно разстройство, а в специално ново интервю за списание "Interview" разговаря с Ейми Шумър за това как е загубила контрола над живота си, докато се е срещала с Джъстин Бийбър, как таблоидите са отнели правото ѝ да разкаже историята и още, и още...

Селена е наясно, че по време на романса си с канадския изпълнител е била любимка на жълтите медии. Преди време тя разкри, че любовните им взаимоотношения с Джъстин са били "емоционално насилващи", а начинът, по който останалите са изфабрикували връзката им, далеч не ѝ се е понравил.

селена гомес

"Бях длъжна да проговоря, защото хората бяха започнали да го правят от мое име и изсипаха куп лъжи", споделя младата звезда пред Interview. "Моето намерение никога не е било да съм постоянно в таблоидите. Всичко излезе извън контрол. Нищо от това, което се говореше, не беше вярно. Млада съм и ще продължа да се променям. Никой няма право да ми каже как ще се развива животът ми."

"Всичко излезе извън контрол. Нищо от това, което се говореше, не беше вярно"

Гомес споделя пред Шумър, че безпомощността, която е усетила, я е провокирала да започне да бъде открита в социалните мрежи по отношение на нещата, които преживява. "Не знам дали това беше писано да е моята роля, но обичам хората. Пука ми. Много. Преминала съм през много проблеми и искам да достигна до хора, които изживяват същите страшни неща - трансплантация на орган, диализа или друг вид лечение. Затова съм окей с цялата ситуация. Знам, че карам някой някъде да се чувства добре или пък разбран, или чут. Това е единственото, което има значение за мен."

селена гомес

Междувременно, Селена пусна делукс версия на последния си албум, която съдържа 4 нови песни, една от които, озаглавена "Boyfriend". За Селена обаче новото гадже е въпрос на желание, а не на необходимост. Съгласни сме!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA