28 любопитни факта за Селена Гомес навръх нейния 28-ми рожден ден

🎶 Tell 'em that is my birthday, tell 'em that is my birthday when I party like that... 🎶

Няма нужда да казваме, че Селена Гомес е певица, модел, актриса, дизайнер и какво ли още не, защото в днешно време това е повече от задължително условие, ако искаш да оцелееш и да се настаниш сред големите имена на холивудския небосклон.

Обожаваме Селена заради факта, че каквото и да се случва, тя винаги е себе си и не се притеснява да покаже истинската си същност - без филтър и с ясно съзнание. Тя няма проблем да публикува снимки, които не бихме искали никой друг освен recently deleted папката в телефона ни да вижда, но го прави. Музиката ѝ е вълнуваща и интересна, а самата тя е celebrity crush за немалко хора по света. (Да, включвам себе си в това число!)

https://www.instagram.com/p/CCkIK-vDpi2/

За да отбележим подобаващо рождения ден на Селена, събрахме любимите си нейни кадри, които ще откриете в галерията по-горе, както и 28 любопитни факта, определено разполагащи с потенциала да ви изненадат... и накарат да я обикнете още повече!

 Зодиакалният знак на Селена е Рак, а името ѝ на гръцки означава "луна".

 Кръстена е на популярната певица Селена Кинтания-Перес, а в детството си слуша много от хитовете на Дженифър Лопес

 Започва да се занимава с актьорско майсторство, едва когато е на седем години.

 Първата ѝ целувка е на 12, а късметлията е Дилън Спраус - екранният ѝ партньор в епизод от "Корабните приключения на Зак и Коди."

 Когато Селена се премества в Лос Анджелис заедно с майка си, тя живее в опасен квартал. По нейните думи, понякога дори не можела да напусне къщата си, защото не се е чувствала в безопасност.

 Гомес получава гимназиалната си диплома след години интензивно домашно обучение.

 Селена става най-младият посланик на УНИЦЕФ през 2009 г., когато е само на 17 години. За първата си мисия тя пътува до Гана.

 Селена е и първият човек със сто милиона последователи в Instagram. Всяка нейна публикация в социалната мрежа се оценява на 800 000 долара.

 Мис Гомес е изпълнителен продуцент на Netflix феномена "Тринадесет причини защо", за саундтрака на който записва и специално парче. 

https://www.instagram.com/p/B8MVvr9DFNL/

 Първото CD, което Селена има, е на Бритни Спиърс. Първият ѝ голям концерт също е на русокосата певица.

 За да се подготви за ролята си във филма от 2011 г. "Монте Карло", Селена се научава да играе поло и да владее два различни британски акцента.

 Тя е една от шестте изпълнителки жени, които са имали три сингъла от един и същ албум на върха на класациите - Good for You, Hands to Myself и Same Old Love.

 Селена държи първото място в цели седем рекорда на Гинес. Успехът ѝ в Instagram е един от тях!

 Тя сама управлява акаунтите си в социалните мрежи. "Обичам връзката, която имам с феновете си, защото е автентична. Някои от феновете ми са с мен от деня, когато започнах в Дисни."

 Обожава "Приятели". "Нали знаеш усещането, когато пуснеш любимото си телевизионно шоу на заден план и просто те кара да се чувстваш в безопасност по странен начин?" Да, ОПРЕДЕЛЕНО!

 Въпреки любовта си към комедийния феномен, Селена е от истинските фенове на страшните филми.

 Колкото и странно да прозвучи, Гомес няма проблем с това да изяде цял лимон наведнъж. 

 Същото се отнася и за консумацията на зехтин, който тя казва, че помага на гласа ѝ. 

https://www.instagram.com/p/B7r-aZajtcW/

• Дълги години Селена носи пръстен, който символизира решението ѝ да не прави секс преди брака. Той изчезва от ръката ѝ малко след като започва да се среща с Джъстин Бийбър.

 Предпочита седенето вкъщи пред излизането. "Обичам да съм вкъщи, колкото и скучно да звуча."

 И тя, като всички нас, знае колко ужасяващи може да бъдат срещите. "Мразя ги. Трудно е и ме плаши идеята, че един човек ме е проверил изцяло в Google преди да се видим на живо."

 Спира да прави секси музикални видеоклипове заради малката си сестра.

• Татуира името на последния си студиен албум Rare зад ухото си. "Думата означава много повече за мен, отколкото просто заглавие на песен. Живеем във време, в което всичко се базира на външния вид и социалните мрежи, които казват на хората как трябва да изглеждат и как трябва да правят всичко. Ти си това, което си - уникален и рядък."

 Селена сформира групата Selena Gomez & the Scene през 2009 г. и издава първите си четири албума с тяхно участие.

• Още през 2018 г. певицата изключва от списъка си със звездни приятелки Деми Ловато, Джиджи Хадид, Кендал и Кайли Дженър, но и до ден днешен връзката ѝ с Тейлър Суифт е повече от силна.

https://www.instagram.com/p/B0ZBRxUDX9y/

 Сел е любител на животните и често спасява кучета от приюти за животни.

 Тя се бори с депресията и тревожността и сега е откровен защитник на психичното здраве.

Каквото и да прави, за Селена най-важно е да бъде себе си и да възприема останалите точно такива, каквито са - несъвършени, но истински. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA