Модна икона, музикална кралица и истински вдъхновяваща жена - Джей Ло на 51! (ГАЛЕРИЯ)

Ако случайно търсите още причини да издигнете Jenny From The Block в култ, дошли сте на правилното място.

Дженифър Лопес няма нужда от представяне, защото името ѝ казва достатъчно. Днес любимката ни отбелязва своя 51-ви рожден ден, затова решихме да си припомним някои от нейните най-емблематични моменти.

А също така и да се запитаме защо всички са (сме!!) луди по нея...

https://www.instagram.com/p/CCjb5qLpzHJ/

ТЯ ВСЕ ОЩЕ Е СЕБЕ СИ Макар в момента всички да въздишат при появата ѝ някъде, Дженифър отлично си спомня годините в Бронкс, когато семейството ѝ не е разполагало с много пари. С талант, късмет и много труд, в момента тя е една от най-могъщите (във всеки смисъл на думата!) жени в света, но ясно помни началото на звездния си път.

https://www.instagram.com/p/B7loNuoJwpw/

"Не прибързвайте с връзките и брака. Не съжалявайте за нищо, през което сте преминали, ще научите много нови и различни неща, но всичко е ОК, ако сте сами за известно време. Поне докато откриете правилният човек."

ТЯ ВЯРВА В ЛЮБОВТА Ако има нещо, което със сигурност сме научили от Джей Ло, това е, че любовта идва, когато сме наистина подготвени за нея. След няколко неуспешни брака, разводи и драми в публичното пространство, певицата открива голямата любов в лицето на баскетболиста Алекс Родригес. Самата тя признава, че никога не се е чувствала по-щастлива и описва живота си с него като „истински красив". 

https://www.instagram.com/p/B4510eIABGO/

"Винаги съм смятала, че щастието зависи от тези около нас. Щастието е избор. Важно е да уважаваш себе си, да познаваш ценностите си и да правиш това, което искаш. Тогава ще бъдеш щастлив човек във всяко едно отношение."

ТЯ РАБОТИ МНОГО Без значение дали със своята музика, филми или модни подвизи (не, нямаме предвид само дефилето за Versace!), латино дивата винаги намира начин да ни вдъхнови. В рамките на месец тя може да издаде няколко нови сингъла, да превземе сцената на шоуто си World of Dance и да продуцира поне няколко проекта, докато междувременно застава и пред камера.

https://www.instagram.com/p/CADyhWsJaOP/

"Трябва да носиш в себе си чувството, че си страхотен. Важно е да спрем да се сравняваме с останалите и да погледнем всички красиви неща, които обичаме в самите нас." 

ТЯ МОЖЕ ДА ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ НА ЛЕО ДИ КАПРИО По време на участието си във вече емблематичния сегмент Carpool Karaoke, заедно с Джеймс Кордън, Jenny From The Block показва контактите в телефона си, а сред тях определено виждаме няколко, които бихме откраднали за собствения си списък за бързо набиране. Все пак не всеки ден можем да получим съобщение от Лео ди Каприо...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA