Когато Виктория Бекъм срещна Меган Маркъл

Трудно ни е да си представим херцогинята на Съсекс и британската дизайнерка като най-добри приятелки, но все пак...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 септември 2020

Обичаме приятелство между знаменитостите по няколко причини. Чисто и просто, най-вече, защото ни показва, че и те, като всички нас, простосмъртните, имат нужда от човек, който да обичат и ценят като близък приятел. Другата възможна причина е естественото любопитство за личния им живот, но засега ще я оставим настрана.

Каквото и да е мнението ви за Меган Маркъл и Виктория Бекъм, няма как да пренебрегнем факта, че херцогинята на Съсекс и иконичната дизайнерка са доста близки приятелки, макар да живеят от различни страни на Атлантическия океан.

87

Меган и Виктория се запознават благодарение на популярното бюти гуру Сара Чапман и малко след това се срещат за вечеря в компанията на съпрузите си - принц Хари и Дейвид Бекъм

През февруари преди няколко години, източник, близък до дамите, споделя пред Vanity Fair, че основният свързващ момент помежду им е бил любовта към модата. "Те се разбират добре и отскоро поддържат връзка. Меган наистина харесва стила на Виктория. Тя обича елегантните, но умни рокли на Бекъм, така че очаквайте да облече нещо от нея съвсем скоро."

Разбира се, тя го прави за първата си публична поява във Великобритания, след като двамата с Хари обявиха оттеглянето си от кралското семейство. На точно този ангажимент от кралския календар Маркъл се появи с кобалтово синя рокля именно от моделите на VB. 

Може да се каже обаче, че печатът за истинското им приятелство бе поставен, когато Виктория и Дейвид присъстваха на пищната сватба на Хари и Меган в замъка Уиндзор. Няколко месеца преди големия ден дори се коментираше, че Виктория ще ушие роклята на булката, но тогава самата тя отрича слуховете. "Сигурна съм, че ще бъде наистина забавна сватба. Но не, тя не ме е помолила да направя роклята."

57

През септември миналата година Виктория се изказа в подкрепа на Меган, която току-що е впечатлила аудиторията си като гост-редактор на британския Vogue. "Хареса ми казаното от Меган Маркъл на Fashion Awards, защото някога беше готино да бъдеш жесток, а сега е готино да си мил. Добротата винаги е била в основата на момичешката сила."

58

Изключваме факта, че двете се намират на хиляди километри разстояние една от друга, тъй като близки приятели на Пош Спайс споделят, че тя често се чува с Меган. Очаква се кралската двойка да бъде и сред специалните гости на сватбата на Бруклин. "Дейвид и Виктория са добри приятели с тях и знаят, че посещаемостта им би направила деня още по-специален. Графикът им е толкова натоварен, че двамата побързаха да направят поканите възможно най-скоро."

Не знаем за вас, но колкото и странно да ни изглежда това приятелство, тъй като трудно можем да си представим как двете пият чай и се смеят на британския хумор, радваме се, че са открили нещо общо помежду си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA