Ким Лий, между блясъка и империята

Пътят от успешен DJ до риалити сензация е с изненадващо много завои. Питайте звездата от новата ни дигитална корица.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2022

Първата ни среща с Ким Лий беше в края на миналата година, когато светът тепърва се подготвяше за втория сезон на риалити феномена "Bling Empire". В началото на ноември (да, точно така, два рунда за по-малко от 12 месеца) предстои звездният каст да се завърне за третата глава от историята, в която зрелищният лайфстайл се сблъсква лице в лице с истината, изисквана от подобен тип формати.

Докато дойде заветният момент да натиснем "Play", Ким не стои статично в очакване на грандиозния успех и хорските аплодисменти. Разбира се, ще ги получи, но само защото е наясно, че макар и често поставяни под общ знаменател (или поне в нейния случай), блясъкът и империята всъщност не са съизмерими.

Ким Лий

Много хора твърдят, че "Bling Empire" представя само бляскавата страна на живота. Това обаче е вашата реалност и изглежда, че зрителите я обожават.

Вярвам, че шоуто е по-различно от останалите, защото има хумор и лекота. Предлага някаква форма на бягство. Разбира се, има го и бляскавия лайфстайл, който прави целият продукт вълнуващ за гледане.

Има го обаче и реализма. Сещам се за твоята реплика, че трябва да правим това, което е най-добре за нас, не онова, което светът ни казва. Опитвам се да си го повтарям често.

Наистина мисля, че в края на деня има значение само това, което ти искаш да осъществиш. Това, което те прави щастлив.

Ким Лий

Колко по-трудно е, когато си известен?

Със сигурност не е лесно, когато си под светлината на прожекторите, но ако успееш да останеш верен на себе си, всичко е наред.

Често ли се налага да си го повтаряш?

Да, особено когато се озовах в окото на бурята. Кой няма мнение? Аз, например, съм DJ, който пуска всякакви жанрове музика. Има хора, които харесват работата ми, има и такива, които не я. Нормално е, няма как да накараш всеки да се чувства щастлив. Животът е твърде кратък.

А границата между реалност и фикция продължава да е почти невидима.

Все пак ми се иска да мисля, че реалността е по-добрият избор. Истината боли и е факт, че сме станали по-чувствителни, но когато си честен и неподправен, другите също те уважават повече.

Ким Лий

Форма на уважение ли е отдадеността в социалните мрежи? Колкото и глупаво да звучи, аз съм склонен да правя заключения спрямо това дали някой ме следва и харесва постовете ми.

Живеем във време, в което ако не следваме някого, то непременно е защото не го харесваме. Социалните мрежи могат да са токсични. Не е добре да приемаме нещата толкова сериозно. Имам приятели и роднини, които не следвам, но с които говоря всеки ден.

Ким Лий

Феновете също обръщат внимание на това дали с Кевин харесвате снимките си и оставяте коментари под тях. Предполагам, че сюжетната ви линия ще бъде основен момент в сезон 3?

Винаги ще бъдем приятели. Ако се върнем назад към втория сезон - там казах, че все още се възстановявам, а това отнема време.

Какъв е твоят начин да се "възстановиш"?

Времето и отърсването от ситуациите, които не мога да контролирам. Миналото и уроците от него също. Всеки има различен начин за справяне с тази част от живота. При някои изисква повече усилия, но е нормално.

Може би защото, колкото и дисфункционална да е дадена връзка, най-вероятно сме инвестирали време и усилия в нея.

Сякаш не се отказваме толкова лесно, ако имаме история с въпросния човек. Понякога любовта е странна и не можем да обясним определени действия. Тогава става сложно.

Ким Лий

Звучиш сякаш си била в ролята на този човек?

Не исках да си тръгвам и да се отказвам. После научих, че колкото повече стоиш на въпросното място, толкова повече нараняваш самия себе си. По-добре е да оставяме нещата, които не работят.

Какво работи за теб в момента? Предполагам, че ангажиментите като DJ са още повече след грандиозната премиера на шоуто?

Буквално съм заета във всеки момент. Понякога е твърде натоварено, но съм благодарна. Феновете, които се появяват на шоутата ми, са просто невероятни.

Какво можем да открием в личния ти плейлист точно сега?

Общо взето всякаква музика - от Doja Cat, Дрейк и Меган дъ Стелиън, през хаус, до класика.

Ким Лий

А какво включваш в графика си, когато имаш право на избор?

Ходя на уроци по бокс и мога да кажа, че тренирам муай-тай доста сериозно.

Как успяваш да намериш време за всичко?

Наскоро си взех седмица почивка. Няма да те лъжа, беше невероятно. Прочетох книга, бях на масаж, прекарах време с котките си. Все прости неща.

Ким Лий

Иска ми се да ти задам и един не чак толкова прост въпрос. Кое е по-важно - блясъкът или империята?

Империята.

Казваш го уверено.

В крайна сметка блясъкът е временен, а империята оставя следа върху следващите поколения.

Ким Лий

COVER #1 Фотография: Mike Leisure Грим & коса: Yuma Bastet Гардероб: Balenciaga @ FWRD

Ким Лий

COVER #2 Фотография: Lynn Yati Грим: Nicole Valledor Коса: Leo Valentino Гардероб: Mugler

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA