GRAZIA ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Секс, флирт и дългосрочни обвързвания

Какво ни очаква в любовен план през новата година? Можем да подскажем: само хубави неща.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 януари 2020

ОВЕН: Любовният ви живот тази година е истинска романтична комедия. Каквото и да се случва обаче, в никакъв случай не пренебрегвайте приятелите и семейството си, защото те ще бъдат ваша опора във всеки един момент.

ТЕЛЕЦ: Има риск да се отегчите, затова ако до момента нямате сериозна връзка, поддържайте отношенията, които не изискват дългосрочно обвързване и не пропускайте да флиртувате с хората, които привличат окото ви, защото много скоро ще откриете човека за себе си.

БЛИЗНАЦИ: Абсолютно всички усилия, които ще положите в следващите няколко месеца, за да запазите перфектните отношения с човека до себе си, ще се отплатят. Ако все още не сте открили „него" или „нея", до края на годината това ще се промени.

РАК: Време е да планирате романтично бягство с любимия си човек. Нещо, което да носи приключенски дух, но същевременно и спокойствие, от което определено имате нужда. В случай че сте необвързани, огледайте се наоколо, вече познавате бъдещия си партньор.

ЛЪВ: Очаква ви истинска интимност във всеки един момент от тук до края на годината. Ако има човек, който ви е привлякъл по някакъв начин, пуснете чара си в действие и направете всичко необходимо, за да влезете в центъра му на внимание. Колкото и да е плашещо на пръв поглед, ще си заслужава със сигурност.

ДЕВА: Желанието ви да се свържете с някого на емоционално ниво започва да нараства, но колкото и да ви се иска, това няма да се случи преди пролетта. Май и април са времето, в което ще се почувствате готови да влезете в сериозна връзка, която нищо чудно да завърши и с брак.

145

ВЕЗНИ: Секс, секс, секс! Дори да сте във връзка в момента, тя не ви дава гаранция, че с партньора ви имате потенциал да се развивате занапред. Ако имате такова желание, ще трябва да дадете всичко от себе си, за да може да се случи.

СКОРПИОН: Бъдете креативни, моля! Отидете на курс по готварство, на урок по фотография, на боулинг, на всичко, което може да разнообрази отношенията ви. Ако сте сингъл, направете едно от изброените по-горе неща, там ще откриете човека за себе си.

СТРЕЛЕЦ: Вероятно имате партньор, който обичате силно, но досега не сте се чувствали готови да му се отдадете напълно. Сега е времето да го направите! Забравете за любовта в телефоните и социалните мрежи, до себе си имате човек, който е готов да ви даде всичко необходимо.

КОЗИРОГ: В настроение сте да флиртувате, не се притеснявайте да направите първата крачка. Обектите на желанието ви ще се радват да видят, че имате интерес към тях, и със сигурност ще го оценят.

ВОДОЛЕЙ: Дори да не го осъзнавате, има някой, който се интересува от вас. Преди да започнете да скролвате из Instagram фийда или контактите си, за да откриете кой е той, добре е да знаете, че има време преди нещата да се случат. Когато това стане, нещата ще бъдат в положение (ще си позволим да перефразираме Джанис от „Приятели") О, БОЖЕ МОЙ!

РИБИ: Може да сте във връзка, която ви е завладяла напълно, но не забравяйте, че не е зле да сте здраво стъпили на земята. Нещата ще се движат в положителен аспект, но проблемите никак не са изключени, така че бъдете подготвени.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA