GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 19-25 ОКТОМВРИ

Предпоследната седмица на октомври идва с доза откровения, романтика и осъществени възможности.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 октомври 2020

ОВЕН Обърнете внимание на детайлите и не определяйте нищо като "просто съвпадение". Потърсете своята истина и я споделете с хората, на които имате доверие. По принцип сте завидно откровени, но Меркурий ви насочва в друга посока, внимавайте с любовния си живот.

ТЕЛЕЦ Послушайте себе си и се доверете на интуицията си. Бъдете любопитни и адаптивни към всичко около вас, за да постигнете онези цели, които винаги са изисквали повече смелост, отколкото обикновено давате на света. Хей, това е страхотно!

БЛИЗНАЦИ Тази седмица за вас ще бъде пълна с романтика и интимност, която трябва да изследвате, стига да бъдете достатъчно организирани и да управлявате времето си внимателно. Вероятно няма да бъде лесно, но ще е от голямо значение да го направите. 

48

РАК Помислете дали всички хора, на които държите, могат да кажат същото за вас. Важно е да го направите не заради личното си удовлетворение, а за да разберете, че не всеки може да бъде толкова приятелски настроен, колкото изглежда. Същото важи и в любовта!

ЛЪВ Имате нужда от подкрепа, така че не игнорирайте семейството и близките си приятели. Очакват ви интересни финансови възможности, които спокойно може да завоювате със своите харизма, смелост и блясък. Помислете само дали си заслужават.

1485

ДЕВА Уязвимостта не ви е присъща, но със сигурност може да се превърне във ваша голяма сила. Изразете това, което чувствате и вижте реакциите на останалите. Обръщайте голямо внимание на енергията и езика на тялото на хората срещу вас. Не премълчавайте нищо.

ВЕЗНИ Меркурий иска да бъдете здраво стъпили на земята и с ясно поставен фокус поне до края на седмицата. Причината за това се крие в цялостната организация на съществуването ви, както и в разбиранията ви за финансова сигурност, които понякога просто не са във ваш стил. 

СКОРПИОН Може да звучи рисковано да свалите картите си и да бъдете откровени, но заслужавате яснота. Говорете с хората около вас и избягвайте всякакви намеци и двусмислици, които биха могли да създадат само още обърквания. 

СТРЕЛЕЦ Използвайте месеца преди рождения си ден, за да направите равносметка на живота си. Преразгледайте последните няколко месеца във всички възможни аспекти. В никакъв случай обаче не се обвинявайте за нещата, които не сте направили. Просто ги добавете в бъдещия си to-do списък! 

48

КОЗИРОГ И за вас е важно да не криете емоционалността си и всички съпътстващи я чувства. Ангажирайте времето си с истински важните неща, за да знаете, че има смисъл и логика в работата ви. Търсите това и в любовния си живот, което е и причината често да оставате разочаровани.

ВОДОЛЕЙ Пазете амбицията си близо до разума, за да осъществите онези професионални цели, които имате наум в последно време. Меркурий ще ви даде визионерския поглед, от който имате нужда, единственият ваш ангажимент е да помните, че е важно нещата да се получават добре.

РИБИ Още в средата на седмицата ще се наложи да се отървете от старите си навици и да бъдете внимателни с хората около вас. Често смятате, че единствено вашата гледна точка е правилна. Не само че не е така, но и предстои да разберете защо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA