GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 1-7 ФЕВРУАРИ

Най-романтичният месец от годината започва с осъзната интимност, поглед към важните уроци и солидна увереност.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2021

ОВЕН Първата седмица от февруари започва с разбирането, че хората се променят и няма как вината да е в нашите звезди. Напълно възможно е да усетите как взаимоотношенията с приятели и потенциални партньори са някак по-различни. Има причина за това - сигурни ли сте, че са правилните хора за вашето обкръжение?

ТЕЛЕЦ Чувствате се неудобно, когато правите компромиси, но те са важни за всяка връзка, без значение какво е нейното естество. Вероятно не е никак лесно, имайки предвид вашата гордост и склонност към спонтанни решения. Сега обаче е моментът да ги оставите на заден план и да действате премерено.

БЛИЗНАЦИ Имайте предвид, че за да продължите напред, трябва да спрете да гледате към миналото. Уроците от него вече са научени, може би с изключение на най-важния - как всъщност да ги приложите в живота. Важно е да се справите добре с всичко, не само заради чистата лична удовлетвореност.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2021

РАК Истината е, че за вас най-романтичният месец от годината започва със страшно много усещане за интимност. Увереността ви е секси и останалите определено я забелязват. Склонни сте да се превързвате емоционално към останалите, дори когато те не го заслужават. Защо ли е така?

ЛЪВ Често се оплаквате, че не получавате необходимото в любовен план. Под "необходимо" далеч нямаме предвид чисто сексуалните желания, а цялото доверие и съпричасност, от което се нуждаете, за да бъдете себе си. Колкото и да го отричате, всъщност сте доста романтични. И това е страхотно!

57

ДЕВА Отделете внимание на детайлите, за да разберете голямата картинка. Не е никак лошо да имате план, но и да сте достатъчно гъвкави и спонтанни, ако той не се развие така, както сте си го представяли. До края на седмицата ще получите стабилен финансов доход, който ще ви склони към излишно харчене. Не го правете!

ВЕЗНИ Сега е моментът да спрете да се страхувате от онова, което винаги ви плаши ужасно много. Венера и Сатурн ви дават цялата увереност на света, но от вас се изисква да я разберете и овладеете. Не е никак трудно да прекалите, когато зад гърба си имате приятели, готови на всичко. Вие готови ли сте на всичко за тях?

СКОРПИОН Хармонизирайте семейните си отношения, защото точно те са причината някои неща да не се получават. Адаптивни сте, но не и под напрежение, а ще усетите известно такова. В сряда ви очаква интересно предложение, уикендът изглежда наистина страхотен. Бъдете готови да му се насладите!

СТРЕЛЕЦ Звездите искат да останете любопитни и да задавате въпроси в търсене на нови предизвикателства, но и да запазите мълчание в отношенията, които не изискват вашата (експертна) гледна точка. Тази седмица има много такива ситуации, така че бъдете внимателни.

57

ОТНОВО В РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ. КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ?

КОЗИРОГ Търсите различни начини да подсигурите финансовата си независимост и това е страхотно. Помнете обаче, че не е необходимо да го правите с цената на всичко, още повече, ако става въпрос за позиция на тънката граница между солидност и непремерен егоизъм. Сигурността е секси, но само когато е в реда на нещата.

ВОДОЛЕЙ Винаги мечтаете за сериозна връзка, но когато тя дойде на хоризонта, вие бягате с ужасно силна скорост и дори не отдавате нужното време на човека срещу вас. Началото на февруари ви предизвиква да поправите тази грешка и да осъзнаете, че няма нищо лошо да се доверите на някого, колкото и страшно да изглежда на пръв поглед.

РИБИ Случва се да си припомняте болки от миналото, това понякога е неизбежно. Не трябва обаче да им позволявате да се превърнат в основна движеща сила, тъй като гнева няма как да ви покаже пътя към най-доброто Аз. Помислете от какво реално имате нужда, преди да правите заключения. Извод: не правете никакви прибързани заключения.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA