Лунното затъмнение днес ще повлияе на четири зодии

Погледнато от астрологическа гледна точка, навлизаме в изключително важен етап от годината.

Денят на 26 май започва с първото за годината лунно затъмнение, което пък съвпада с така популярната "кървава" Суперлуна.

Суперлуната е явление, което се случва при съвпадане на пълно или новолуние с най-близкия подход на спътник до Земята. Точно това прави Луната визуално по-голяма, а леко плашещото определение "кървава" е заради видимо червеникавия цвят, тъй като слънчевата светлина не достига директно до нея.

Благодарение на лунното затъмнение и Суперлуната, голяма част от аспектите ни на съществуване ще претърпят известна промяна. През следващия месец е добре да избягваме всякакви спорове и конфликти, за да подготвим себе си за позитивни промени. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2021

Сега със сигурност не е момент за отказване и даже е желателно да бъдем спонтанни и да бягаме възможно най-далеч от зоната си на комфорт, за да осъществим мечтите си.

Зодиакалните знаци, които се очаква да бъдат най-силно повлияни от това, са Везни, Близнаци, Дева и Стрелец. Радикалните ситуации в живота им ще се появяват най-ясно в любовните разбирания и комуникацията със семейството и близките, но категорично ще оставят положителен отпечатък върху живота им.

275

Фотография: unsplash.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA