Какво да знаете за този ретрограден Меркурий?

It's that time of the year. ОТНОВО!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2022

Ретроградният Меркурий отново изплува на повърхността и ще се задържи на нея чак до 3 февруари.

Конкретно този път той се случва в знака на Водолей, което означава, че ако сте представители на Телец, Лъв, Скорпион или, сещате се, Водолей, ще усетите транзита най-силно. За сметка на Везните и Близнаците, които имат най-голям късмет.

Всеки подобен период в астрологичния календар връща хора, проекти и връзки от миналото, но е и време, в което да преразгледаме случилото се зад нас, сегашните обстоятелства и това как да продължим напред по най-добрия възможен начин. Включително и да намерим отговор на въпроса дали тези минали хора, проекти и взаимоотношения имат място в живота ни към момента.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НУМЕРОЛОГИЯТА РАЗКРИВА НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ ДАТИ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА

От изключително значение за всички знаци в зодиака е да не вземат важни решения за бъдещето си. Ако планирате старт на някакъв бизнес, изчакайте до 3 февруари. Ако си намерите добър приятел, уверете се, че всъщност не е враг. Ако ви предстои важен разговор, обмислете два пъти онова, което искате да кажете в него, защото шансът да останете погрешно разбрани е огромен.

За всички, родени под знака на Дева, това може да означава проблеми в романтичната комуникация.

Но, хей, в крайна сметка, колкото и да е напрегнат периодът, винаги дава възможност да се отървем от ненужното и да започнем начисто. В крайна сметка звездите обещават хубава година. Дано са били прави.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA