GRAZIA Седмичен хороскоп: 18-24 април

Ще срещнете "не" доста често в следващите редове, но това НЕ трябва да ви притеснява.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 април 2022

ОВЕН Ще се наложи да проявите повече въображение и в никакъв случай да не разчитате на заучени фрази и техники, за да успявате. Звездите искат от вас повече креативност, защото в противен случай влизането в рутина ви е вързано в кърпа. Знаете, че не е нужно.

ТЕЛЕЦ От известно време насам полагате усилия във всички аспекти от живота си. Резултатите най-накрая ще започнат да излизат наяве. В началото на седмицата ще се почувствате особено успешни. Към нейния край е желателно вече да гледате към бъдещето.

БЛИЗНАЦИ Имате нужда от почивка, от малко повече време за себе си. Напуснете светлината на прожекторите и опитайте да направите оценка на грешките и правилните си ходове на работното място. Дали не прибързвате със заключенията? Отговорът може да ви изненада.

хороскоп

РАК Най-накрая ще обърнете внимание на приятелите си, които напоследък сте оставили на заден план. Още в понеделник пък ще срещнете интересни нови хора, с които сякаш сте се познавали цял живот. Не бъдете мнителни, но не бъдете и прекалено доверчиви.

ЛЪВ Предстои интересен разговор на работното място, който има потенциал да се превърне в нещо по-голямо и значимо. Може да е нова позиция, нова отговорност или просто положителна промяна по отношение на финансовия приход. Напълно заслужено!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ЗОДИИ ПРОСТО СА СЪЗДАДЕНИ ЕДНИ ЗА ДРУГИ

хороскоп

ДЕВА Нека изясним нещо важно. Не е редно да критикувате останалите, ако сами не правите крачки към по-доброто случване на дадени проекти. Балансирайте и гледайте не само голямата, но и малката картинка. Детайлите могат да се окажат от съществено значение.

ВЕЗНИ Страхотно е, че сте уверени и се опитвате да бъдете навсякъде, но дали не го правите за сметка на здравия ви разум? Не искаме да звучим осъдително, но не забравяйте, че има пряка връзка между сексуалното удовлетворение и цялостното такова. 

СКОРПИОН Понякога трябва да рискувате, за да спечелите. Ще се изненадате колко много възможности ще се открият пред вас, стига да погледнете от другата страна на хоризонта. Онази приятелка от миналото, която прави опити да се сближите отново? Игнорирайте я.

СТРЕЛЕЦ Бъдете повече от внимателни. Не говорете, преди да сте премерили думите си. Не правете заключения, без да сте убедени в истинността на твърденията. Просто се постарайте да действате по-адекватно. Оставете емоционалността вкъщи.

хороскоп

КОЗИРОГ В средата на тази седмица ще се почувствате на кръстопът. На него може да ви очакват хора, работни възможности или съвсем елементарни злободневни проблеми. Постарайте се да ги решите възможно най-бързо и безболезнено. Не преигравайте.

ВОДОЛЕЙ Тази седмица ще търсите хората, местата и преживяванията, които ви карат да се чувствате в безопасност. От известно време насам сте доста предпазливи и често оставате наранени. Дали представата ви за перфектната любов не пречи на нейното откриване?

РИБИ Общувайте ясно. Не подхвърляйте намеци и в никакъв случай не искайте всеки да се съгласява с вашата гледна точка. Така де, има разлика между диалог и натрапване на непотърсено мнение. За щастие или за съжаление, владеете и двете поравно добре.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA