О, това са тазгодишните коледни песни и албуми

Започваме от Backstreet Boys, минаваме през Камила Кабейо и стигаме чак до Линдзи Лоън и Доли Партън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 декември 2022

Обикновено преглеждам и обновявам коледния си плейлист в началото на ноември, но след неколкократно отлагане, тази година го направих едва в първата седмица на декември. Извършвайки въпросната дейност, установих, че, изненадващо или не, сякаш празничните предложения са в пъти по-малко.

Каква е причината - не знам. Знам обаче, че все пак има разнообразни попадения, които са готови да озвучат топлите декемврийски моменти вкъщи. И това са те.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛЕДА 2.0 - РАЗЛИЧНИТЕ КНИГИ, ФИЛМИ И АЛБУМИ

"Last Christmas", Backstreet Boys

Backstreet Boys пуснаха първия си коледен албум "A Very Backstreet Christmas" още през октомври. В него откриваме две оригинални песни - "Happy Days" и "Together", както и кавъри на обичани празнични хитове като "This Christmas," "White Christmas" и "Same Olde Lang Syne." Задължителен!

"I'll Be Home For Christmas", Камила Кабейо

Някъде около началото на ноември Камила Кабейо сподели, че ще пусне "мариачи кавър" на "I'll Be Home For Christmas". Той вече е факт и препоръчваме да го слушате силно, ако обичате латино звученето.

"So Much Wine", Фийби Бриджърс

Меланхоличните песни са нещо като почерк на Фийби Бриджърс и нейният кавър на "So Much Wine" го потвърждава. С вокали се включва и любимият ѝ Пол Мескал!

"Santa Baby", Алиша Кийс

Алиша Кийс също ни изненада с коледен албум! Водещият сингъл от него "December Back 2 June" вече събира лоялна фен база, а цялата колекция от 10 парчета се предлага се предлага само на CD и ексклузивно в Apple Music. Не, не си правете труда да търсите в Spotify.

"Prayers For This World", Pentatonix

Още по-впечатляващи и готови за празниците, Pentatonix пуснаха на пазара поредния си коледен албум "Holidays Around the World". Включва колаборация с Меган Трейнър, не пропускайте да му дадете шанс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: GIFT GUIDE С ПОДАРЪЦИ ПОД 50 ЛВ., В КОИТО ВСЕКИ ЩЕ СЕ ВЛЮБИ

"Almost Too Early For Christmas", Джими Фелън и Доли Партън

Изненадахме се, когато Джими Фелън обяви, че ще пусне парче в дует с Доли Партън, но признаваме, че вече го добавихме в liked songs.

"Jingle Bell Rock", Линдзи Лоън

Макар да го подхвърля като шега, в крайна сметка Линдзи Лоън записва нов кавър на "Jingle Bell Rock" за филма си "Falling For Christmas". Той е в Netflix. Там е и "Гадни момичета", за който изпълнението ще ви подсети на 100%.

"Snow in LA", Ноа Сайръс и PJ Harding

По-малката сестра на Майли Сайръс и PJ Harding обединяват сили за парчето "Snow in LA". Звучи леко тъжно, защото възпява далеч не толкова леко тъжния проблем, наречен изменение на климата. Дали нашият най-накрая ще благоволи да ни подари бяла Коледа?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA