Джена Ортега няма да участва в "Писък 7"

Каква е причината за отказа й хоръра?

Ася Иванова
Ася Иванова 23 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Феновете, които с нетърпение очакваха поредната част на хоръра "Писък" заради любимката си Джена Ортега, научиха лошата новина, че няма да я видят в лентата. Оказва се, че актрисата е отказала да участва.

Според "The Hollywood Reporter", това се налоцило заради прекалено натоварения й работен график и невъзможността да поеме още ангажименти. Тя обаче няма да е единствената, която няма да видим в "Писък 7". Актрисата Мелиса Барера също няма да участва. Тя обаче бе отстранена от актьорския състав на филма, а причина са постовете ѝ в социалните мрежи за войната между Израел и Хамас. "Нямаме никаква толерантност към антисемитизма или подбуждането на омраза под каквато и да е форма, включително фалшиви препратки към геноцид, етническо прочистване, изопачаване на Холокоста или всичко, което грубо преминава границата на езика на омразата", заявяват от студиото по повод уволнението й.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА ВРЪЗКАТА НА ДЖОНИ ДЕП И ДЖЕНА ОРТЕГА?

Джена Ортега в "Писък"

Това вед нага доведе до спекулациите каква е истинската причина Джена Ортега да откаже участие в хоръра. Според хора от екипа обаче, напускането й няма общо с уволнението на 33-годишната Барера, нито с това, че Джена е поискала да бъде освободена от договора, свързан с ролята ѝ в "Писък".

Оттук идва въпросът как точно ще бъдат заменени двете актриси, тъй като бе обявено, че техните героини - Тара и Саманта, бяха представени като новите главни героини във франчайза.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA