Коледните сладки на кралското семейство

Вкусно и ароматно предложение, директно от кухнята на двореца. 🍪

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 декември 2019

След като научихме повече за начина, по който кралското семейство отбелязва празниците, влизаме в кухнята на двореца, за да приготвим любимите коледни сладки на Кейт и Уилям. Предложението за сладкото изкушение идва директно от Instagram акаунта @theroyalfamily, който споделя рецептата от архивите на фамилията.

0

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

360 г. пудра захар / 85 г. яйчени белтъци / 20 г. лимонов сок / 300 г. смлени бадеми / кората на половин лимон / 12 г. канела / ¼ ч.л. смлян карамфил

0
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

1. Разбъркайте пудрата захар, жълтъците и лимоновия сок. Оставете 1/3 от сместа настрани, за да използвате по-късно за глазура.

2. Добавете останалите съставки към вече разбитите продукти, докато се получи гъста и кремообразна смес.

3. Размесете тестото и оставете да престои в хладилник поне за час.

4. След като извадите тестото от хладилника, разточете до дебелина 1 см. и отрежете в различни форми. Поставете сладките върху хартия за печене.

0

5. Печете в предварително загрята на 160 градуса фурна за около 12-15 минути. Най-добрият вариант за изпичане е само от долната страна, за да може горната част на бисквитките да остане бяла и лесна за украсяване. Бисквитките са готови, когато могат да се отделят от хартията без проблем.

6. Можете да ги съхранявате в херметичен контейнер до 2 месеца или да поднесете с кафето още днес.

7. Насладете им се! Весели празници!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA