3 страхотни Netflix предложения, ако обичате интериорния дизайн

Реалити предаванията за имоти бавно, но сигурно изместват кулинарните. Насладете се на разнообразие от такива в Netflix.

26 юни 2022

След като вече приехме за напълно нормално да гледаме непрестанно предавания, посветени на готварството и въобще всичко свързано с доброто прекарване и задоволяването на сетивата ни, нова вълна от реалити формати залива любимите ни стрийминг платформи. Огромни имения, красиви гледки, впечатляващи жени и още по-впечатляващи брокери се събират в заглавия, които ни карат да мечтаем да сме част от пазара на недвижими имоти, но не в България. Дали заради факта, че пространството на дома се превърна в центъра на нашата вселена, или заради вечната истина, че винаги ни се иска да надникваме в света на богатите, реалити предаванията, посветени на недвижимите имоти, са истински хит, който обещава да продължи да се развива.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕКА ПОГОВОРИМ ЗА EMILY IN PARIS...

SELLING SUNSET

Истинският хит, който след появата на първите си 3 сезона вече е подновен от Netflix за 4-ти и 5-и сезон, проследява работата и живота на брокерите в Oppenheim Group, агенция за луксозни недвижими имоти в Лос Анджелис. Aгенцията принадлежи на близнаците Брет и Джейсън Опенхайм, а агентите, които виждаме, приличат на модели, спасителки на плажа, момичета на Playboy, но не и на хора, наети да вършат работа. В действителност една от красавиците е бивша теленовела звезда, друга е бивш модел на Sports Illustrated, а трета е плеймейтка. Както и да звучи това, ви обещаваме, че реалитито бързо ще се превърне в guilty pleasure, който хем няма да искате да си признаете, хем ще гледате в захлас. Както можете да предположите – където има много красиви жени и сделки за милиони, има и много скандали, интриги и любовни перипетии.

Разбира се, след суперсилния старт на Selling Sunset се появиха и първите коментари за автентичността на историята и хората. Специалисти от света на недвижимите имоти твърдят, че не познават никого освен братята близнаци и че всички момичета са не агенти, а актриси. Криси Тейгън също се изказа по повод предаването, и то с не особено положителен тон. Дали нещата са преувеличени – вероятно да, все пак това е Лос Анджелис и всички се борят да продадат имение на стойност 40 милиона долара. Говорейки си за пари, медиите твърдят, че собствениците на агенцията могат да се похвалят с банкова сметка от 50 милиона долара, а момичетата, работещи за тях, са извадили между 2-5 милиона. Направете си коктейл и пускайте Selling Sunset!

THE PARISIAN AGENCY: EXCLUSIVE PROPERTIES

Ако обаче ви се пие вино... ви препоръчваме най-новото Netflix реалити The Parisian Agency: Exclusive Properties, което проследява живота и работата на френската фамилия Крец, която се занимава с продажба на луксозни имоти във Франция и Европа. Да, има много от Париж, не само гледки, а усещане за непретенциозен шик, има и много дизайн в истинския смисъл на думата. Майката Сандрин и бащата Оливие създават агенцията си като на шега. Техните агенти са тримата им пораснали синове Мартин, Валентин и Луи. Наймалкият брат Рафаел е все още ученик, но в шоуто става ясно, че със сигурност ще тръгне по стъпките на братята си.

В реалитито ще видите и очарователната им баба Моджо. Всичко е някак истинско – реално семейство, реални проблеми, мили споделени моменти с близките. Да, по никакъв начин не прилича на напомпания Selling The Sunset, но все пак става дума за Париж, а не за Ел Ей. Имотите, до които можем да се докоснем, гледайки шоуто, са прекрасни. С гледка към Айфеловата кула, точно до Триумфалната арка, на ръба на скала в Ибиза или замък във френската провинция – всичко това е събрано и поднесено по красив, културен и много приятен начин. Завиждаш ли на семейство Крец? О, да, завиждаш им за шанса да се докоснат до домове, които са изкуство. Обещаваме това реалити да ви донесе въздишки, които 100% ще ви провокират да разгледате цените на билетите до Париж.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО ВСИЧКИ СА ЛУДИ ПО MONEY HEIST?

THE WORLD'S MOST AMAZING VACATION RENTALS

Третото ни предложение отново е дело на Netflix. The World's Most Amazing Vacation Rentals ни отвежда на вълнуващо приключение, което доказва, че понякога мястото, в което сме настанени е най-добрата дестинация. Шоуто събира на едно място най-лудите, красиви и впечатляващи места за наемане, които можем да отркием в платформи като Airbnb.

Най-хубавото е, че това реалити дава усещане за достъпност, която липсва, когато гледаме за продажба на парижки апартамент за 5 милиона например. Сред епизодите срещаме и бюджетни, но много интересни опции, които можем да наемем за следващото ни приключение. Водещи на предаването са създателите на съдържание и инфлуенсъри Меган Батун, Джо Франко и Лиус Ортис. Всички те обещават предаването да отвори очите ни за различните преживявания, които може да ни даде идеята да не оставаме в хотел.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA