Airbnb предлага да останем сами в къщата на Кевин

За съжаление, малкият господин Маккалистър не е включен в цената. За щастие, Хари и Марв - също.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 декември 2021

Искам да си признаете, че дори да знаете наизуст всички реплики от "Сам вкъщи", "Сам вкъщи 2" и най-много "Сам вкъщи 3", гледате филма поне веднъж всяка година. Ако отговорът е различен от "да", моля, просто затворете страницата.

След като Airbnb отвори широко вратите на дома на Gucci и апартамента на Кари Брадшоу, този празничен сезон ще даде възможност и за специална нощувка в оригиналната къща от коледния феномен.

Гостите в дома на Кевин Маккалистър ще прекарат време в шикозно украсената всекидневна, ще спят върху неговото голямо легло, ще вечерят пица (или макарони със сирене) и ще подготвят капани за крадците, които организаторите обещават да не са проблем по време на престоя. Посрещането пък е лична отговорност на актьора Девин Ратрей, който изигра по-големия брат на Кевин - Бъз.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОПРЕДЕЛЕНО ТРЯБВА ДА ВИДИТЕ ТАЗИ ИДЕЯ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА "САМ ВКЪЩИ"

Цената на това сравнително неописуемо удоволствие е само 25 долара, но резервациите ще бъдат истинска битка, защото къщата се предлага само за една нощ от декември - тази на 12-и. Причината е, че имотът бива продаден на нов собственик още през 2012 г. за малко над милион и половина долара.

Специалната програма на Airbnb ще включва и набиране на средства за детска болница в Чикаго, така че спечелилият организирания търг също ще може да види отблизо кофите с боя, окачени на тавана, бронзовата статуя пред входната врата и специална прожекция на новия филм от франчайза "Home Sweet Home Alone".

В случай че възнамерявате да пробвате късмета си, началото на резервациите се дава на 7 декември в 21:00 ч. българско време. Сега ли е моментът да кажем "Весела Коледа, мръсни животни!"?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA