Какво да правим, когато сме МНОГО ядосани?

Всеки има *онези* дни, но не всеки може да се справи с тях...

Има дни, в които просто искате да минете (буквално!) през всеки срещнат човек. Ядосани сте, защото вратите на метрото са се затворили секунда преди да влезете вътре. Дразните се до неузнаваемост от поздравите на случайно срещнати познати, да не говорим за птичките по дърветата. И така, без дори да осъзнавате, денят преминава в гняв, яд и желание за счупване на цялата посуда вкъщи. 

Ето как да се справите с тези моменти...

Приемете случващото се. Колкото и широкоспектърно да е то, не потискайте гнева си, просто бъдете наясно с него и внимавайте.

57

Разграничете действията от емоциите. Разбираме, ако искате да влезете в режим Годзила и да премажете всичко по пътя си, но направете крачка назад и помислете. Никога не е лесно, но пък така ще дадете най-доброто от себе си.

Пробвайте с тренировка. Физическата активност продължава да е страхотен начин за справяне с гнева. Нужни са ви само 20 минути.

Не прибързвайте. Не искаме да звучим като духовни пътеводители, но дълбокото вдишване и преброяването до 10/20/50/100 наистина помага. Абстрахирайте се от случващото се и давайте смело напред.

57

Не играйте жертвата. Това е най-лошият ход, който бихте могли да предприемете. Дори да обвинявате цялата Вселена за проблемите си, тя връща само онова, което сме ѝ дали.

57

Музика, музика, музика. Няма какво друго да кажем, освен да ви посъветваме да направите страхотен плейлист, в който задължително да присъства последния албум на Дуа Липа.

Поставете себе си на първо място. Не, не мислете само и единствено за собствените си нужди, но не забравяйте, че дори да нараните и посочите с пръст останалите, основната порция гняв остава във вашите тяло и съзнание. 

Използвайте гнева като повод за промяна. Защо се чувствате така? Какво ви е накарало да реагирате по даден начин? Помогнала ли ви е цялата тази ситуация? Все въпроси, чиито отговори е добре да потърсите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA