Вижте Кристен Стюарт в първия трейлър за "Спенсър"

Звездата от "Здрач" ще изиграе любимката на британския народ и изглежда, че ще го направи повече от добре.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 август 2021

След като вчера видяхме първия постер за предстояща биографична драма, посветена на живота на принцеса Даяна, днес е факт и официалният тийзър трейлър за лентата на Пабло Ларейн.

Главната роля в "Спенсър" е поверена на Кристен Стюарт и трябва да признаем, че въпреки първоначалните притеснения, изглежда, че тя е овладяла образа почти до съвършенство.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УИЛЯМ И ХАРИ ОБВИНИХА МЕДИИТЕ ЗА СМЪРТТА НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА

В първите кадри от продукцията виждаме Стюарт с перука, бягайки от куп папараци до подземията на замъка, а цялото видео потвърждава обещанията за филма - високопрофилна драма и конфликти, тъй като сюжетната линия ще се фокусира именно върху коледните празници от 1991 г., когато любимката на народа решава да прекрати брака си с принц Чарлз.

Около първата минута успяваме да чуем и акцента на Стюарт, върху който тя работи усилено след получаването на голямата роля. "Акцентът е плашещ, защото хората познават този глас и той е толкова, толкова отчетлив и особен. Работя върху него сега и вече имам свой треньор по диалект", разкри тя миналата година.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТЕН СТЮАРТ НЕ ИСКА ПРОСТО ДА БЪДЕ ПРИНЦЕСА ДАЯНА

"Прочетох две биографии и половина и довършвам всички материали, преди да започна да правя филма. Това е една от най-тъжните истории, съществували някога, и не искам просто да играя Даяна - искам да я познавам добре. Между другото, от доста дълго време не се бях вълнувала толкова за роля."

Премиерата на "Спенсър" ще бъде на 5 ноември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA