Ева Лонгория е звездата на фестивала в Кан

4 аутфита за по-малко от 2 дни. Всеки по-добър и по-интересен от предишния.

75-ото издание на филмовия фестивал в Кан стартира, така че е напълно логично да отправим вниманието си към червения килим и случващото се по крайбрежието на Франция.

Макар изобщо да не го очаквахме, предвид факта, че е в Кан за специален панел с Variety "In Conversation: Eva Longoria", точно Ева Лонгория се превърна в модната икона на престижното събитие.

ева лонгория

Пристигайки на летището в Ница, звездата от "Отчаяни съпруги" позира с широка усмивка, кремав аутфит и чанта с етикет Hermès.

ева лонгория

Само няколко часа по-късно, вече из улиците на града, папараците забелязаха Лонгория със спортен екип и в компанията на своя съпруг - бизнесменът Хосе Бастон.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТАЙНАТА НА ПЕРФЕКТНАТА ФОРМА НА ЕВА ЛОНГОРИЯ

ева лонгория

ева лонгория

Категоричен фаворит обаче е ярко оранжевият костюм, подобен на този, с който Блейк Лайвли завладя Ню Йорк наскоро. Предложението на Ева включваше неконвенционално отрязан панталон с вталена плисировка в горната част и леко oversize блейзър с акценти на раменете. Под него видяхме полупрозрачен корсет със знака за безкрайност и атрактивни акценти, които покриват останалата част от зоната. Добавяме златни гривни, златни колиета, златен часовник и чифт тъмни слънчеви очила.

Фаворит, до момента, в който почти всички останаха впечатлени от появата ѝ на червения килим в първата вечер от фестивала.

ева лонгория

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕВА ЛОНГОРИЯ: "НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ ЖЕРТВАТА"

Точно там Лонгория дефилира с ефектна черна рокля от есенно-зимната колекция на Alberta Ferretti, допълнена с бижута Chopard и обувки, дело на Aquazzura.

Ако случайно някой смята да променя мнението ни за твърдението в заглавието, определено ще се наложи да се постарае. Доста.

ева лонгория

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA