София Ричи и пет тоалета, с които затвърждава статуса си на it girl

Ето как непреходни неща в гардероба могат да бъдат истинско стайлинг вдъхновение.

Димитрина Иванова
Димитрина Иванова 06 януари 2024

Фотография: Profimedia

След Хейли Бийбър, Кая Гербер и Дева Касел, дойде ред на още една звездна наследничка, която да покори модната сцена, дори и гледайки ревютата от първия ред. София Ричи Грейндж несъмнено е едно от най-ярките it момичета, които влязоха в полезрението както на последователите, така и на дизайнерите през 2023 г. По-малката дъщеря на Лайнъл Ричи превърна сватбата си с Елиът Грейндж в истинска модна приказка, омъжвайки се не в една, а в три рокли на Chanel. Едно от най-обсъжданите събития през миналата пролет ни накараха да следим отблизо тоалетите на 25-годишната Ричи, която не спира да ни вдъхновява с изискания си гардероб. Всяка нейна появя е урок по стил, повлиян от наложилия се през 2023 г. тих лукс, който ни напомни, че по-малкото наистина е повече. Затова днес ви показваме пет стайлинг идеи, в които София Ричи е избрала да облече по-класически неща и, да, изглежда безупречно. А ние сме готови да ги копираме още сега.

Тази зима тя залага на любимата ни непреходна комбинация – дънки и черен блейзър, в случая съчетани с бяла блуза и черни елегантни обувки. Малката черна чанта на Chanel, като истинско бижу, дава завършен вид на тоалета ѝ.

В един от последните си постове младата Ричи отново е с дънки, този път обаче комбинирани със семпла бяла тениска. Тя затвърждава тенденцията за носене на по-широк деним тази година, като за студените дни ние бихме добавили елегантно обемно палто към този стайлинг.

Но пък широките дънки изглеждат страхотно и с плетен елек и класически балерини. Пуловерите без ръкави отново са сред актуалните зимни дрехи, като най-често ги носим върху бяла риза, когато времето е по-студено.

Моделът и дизайнер обаче ни представя и колко елегантно може да бъде носено червеното, което се наложи като цвета на есенно-зимния сезон, измествайки розовото. На ревюто на Prada София Ричи се появи с фина поло блуза в червено под сиво палто, още една звездна дреха в гардероба ни този сезон.

Разбира се, всяко момиче има в гардероба си малка черна рокля, а 25-годишната наследница няколко пъти ни е показвала колко стилно оръжие наистина е тя. В този случай София Ричи използва тренда с блейзърите, които носим като рокли, допълвайки тоалета с класически стилето обувки, отново в черно, малка черна чанта и диадема, любим ретро аксесоар, който напоследък не излиза от мода.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA