Топ грим правила за топлото време

Има какво да направите, за да сте сигурни, че няма да се потите, течете и изглеждате като готови за маскарад.

Времето навън започва да напомня за лято, което означава, че е време да преосмислите не само гардероба, но и подхода си към грима.

Направете слънцезащитните продукти приоритет. Трябва да са такъв през цялата година, но най-вече през лятото. Когато сте на закрито и хладно пространство, може да нанасяте на всеки четири часа. Ако сте навън - 120 минути са времето за действие.

Топ грим правила за топлото време

Опростете грим визията си. Под лъчите на жаркото слънце, дори най-семплото решение може да изглежда като готово за маскарад. Започнете със SPF фактор, продължете с хидратиращ крем, пудра за лице и не забравяйте коректор.

Не пропускайте матираните продукти. Устойчива на мазна и склонна към изпотяване кожа, формулата на матовите продукти е най-добрият приятел в летния сезон. 

Водоустойчивата спирала е задължителна. Знаете защо. И как. И кога. Просто потърсете своя фаворит.

Дръжте червилото в права линия. Така де, в тази на устните. Нужни са точно 30 секунди внимателно нанасяне, за да предотвратите всякакви разтапяния извън очертанията.

57

Вземете си спрей против влага. Текстурата му прави точно това, което обещава. Успоредно с леките козметични продукти, получавате гаранция, че ще изглеждате страхотно и ще се чувствате така.

Пропуснете тежките аромати. Не се заблуждавайте и заложете на нещо леко в разгара на лятото. Не искате на никого да му се гади от близкия досег с вас, нали?

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA