Сбогуваме се с грубата кожа само за 3 дни

Оказва се, че лабораториите на CeraVe имат правилното решение и за този skincare проблем.

Фотография: Pexels, PR

С очакването на по-дългите и топли дни, идва и притеснението дали кожата ни е готова за по-отворените дрехи и обувки.

Тъжната истина е, че дори да сме положили достатъчно грижи през зимата, обикновено не сме доволни от това, което виждаме и усещаме, когато навием дългите ръкави - груби лакти, суха кожа и загрубели пети. Решението както за това нежелано състояние, така и за други хронични кожни такива, идва директно от лабораторията на CeraVe.

ceraVe

Гамата SA Smoothing гарантира, че е възможно да започнете да виждате по-гладка кожа само след три дни. Става дума за два продукта, показали отлични резултати при дерматологични тестове и работещи в три насоки: ексфолиране, хидратиране и възстановяване. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЪЗМОЖНО Е ДА ЕКСФОЛИРАТЕ ПО СЪВСЕМ ГРЕШЕН НАЧИН

SA изглаждащ измиващ гел за груба и суха кожа, без парфюм, може да се използва ежедневно, защото не нарушава бариерната функция, а SA изглаждащ крем за суха и груба кожа с неравна повърхност, също без парфюм, има богата, но немазна формула, която ексфолира, повишава хидратацията и същевременно помага за възстановяване на защитната кожна бариера.

ceraVe

Продуктите са must, защото съдържат трите серамида, които са основен компонент във всички предложения на CeraVe и съставляват до 50% от липидната мембрана на кожата ни, бивайки отговорни за нейната хидратация и устойчивост на външни влияния.

Повече информация можете да намерите на www.cerave.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA