Михаела Маринова прави "Стъпка напред" с дебютния си албум

„Мечтите не се отменят", казва талантливата певица и прави своята „Стъпка напред". Дебютният ѝ албум е факт от днес!

Днес трябваше да се състои първият голям концерт на Михаела Маринова, за който тя и екипът ѝ се подготвят от месеци. На сцената на Sofia Live Club певицата щеше да представи дебютния си албум в компанията на някои от най-добрите музиканти у нас, начело с Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани) и Евден Димитров (бас).

С оглед на създалата се ситуация, концертът ще се проведе през май, но „Вирджиния Рекърдс" реши да не отменя премиерата на албума, въпреки затворените магазини, въпреки невъзможността за срещи с публика и въпреки че целият екип на компанията и самата Михаела са разпръснати по домовете си.

Звездата на Михаела Маринова изгрява в третия сезон на „Х Фактор", когато тя достига до финалния концерт на предаването и излиза от него като любимка не само на децата, но и на техните родители. Вокалното ѝ майсторство е неподражаемо, желанието да върви напред – също. Саня Армутлиева стои зад нея още от времето на телевизионния формат, където е жури и ментор на певицата. След края му, става неин продуцент и мениджър, и кариерата на талантливото момиче тръгва стремглаво нагоре.

Музикалният дебют на Михаела се казва именно „Стъпка напред". Носи ѝ отличия за „Най-добър дебют", „Най-добра песен" и „Най-добро видео" на Музикалните награди на БГ Радио. Следват „Не ти ли стига", „Един срещу друг", „Листата падат" с участието на дуото Pavell & Venci Venc’, „Очи в очи", „Само теб", страхотен дует с Любо Киров на хита му „Мога" и излезлият преди дни авторски дебют на певицата „Страх от самота".

Междувременно с майсторските си превъплъщения певицата печели публиката и два от най-рейтинговите телевизионни формати – „Като две капки вода" и „Маскираният певец".

Дебютният ѝ албум е извоювана мечта за нея. Освен всичките ѝ хитове, в него влизат и няколко неиздавани до този момент парчета - „Следвай моя глас", „Другата стая", „Моят сън" и „Винаги ще има утре".

Сред авторите на песните в него са шведският тандем Ollipop и Holly Martin, написали песента „Стъпка напред", румънският хитмейкър Кристиан Тарчеа – Мonoir, както и звездният отбор от съмишленици в лицето на Павел Николов, създал голяма част от песните в албума и колегата му Венцислав Чанов (Pavell & Venci Venc’), DARA, Михаела Филева, Кристиан Костов, Любо Киров, Евгени Димитров-Маестрото и други.

„Музикантите, артистите, продуцентите и авторите са сред най-засегнатите от кризата с вируса. Имаме нужда от позитивни знаци, от сила и от инат да продължим напред, въпреки удара, който понасяме в момента. Албумът на Михаела е нашият знак към всички колеги и обикновени хора, за които музиката е важна – не унивайте, скоро всички ще направим своите „стъпки напред" и ще се върнем към нормалността", споделя Саня Армутлиева.

михаела маринова

„Стъпка напред" вече е факт както във всички дигитални платформи, така и на CD, а утре, 27 март от 18:20 ч., Михаела ще зарадва феновете си с виртуален концерт в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс", на който ще изпълни част от парчетата в „Стъпка напред", а зрителите ще имат възможност да задават въпроси, свързани с албума.

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С МИХАЕЛА ЩЕ ОТКРИЕТЕ НА СТРАНИЦИТЕ НА GRAZIA АПРИЛ!

Фотография: Костадин Кръстев-Коко

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA