Гуинет Полтроу търси секс съвети на онлайн терапия за скучаещи двойки

Ако се чудите как да похарчите парите си, запишете се на онлайн консултация за скучаещи двойки по време на карантина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 април 2020

Докато много звездни двойки се изолират заедно и тренират или пък правят концерти на живо, Гуинет Полтроу и нейният съпруг Брад Фалчък ​​организираха виртуална терапия за двойки за всички онези, които... се чудят какво да правят по време на карантина. Очевидно има и такива специалисти! Експертът по интимност и сексуалност Микаела Боем се присъедини към Гуинет, която, естествено, записа срещата им за своята лайфстайл платформа Goop и потърси съвет какво да правим, когато нямаме желание за никаква интимност.

00

47-годишната актриса попита Боем за всички онези, които търсят начин "да се свържат със сексуалността си", но предвид социалната изолация, нямат съответните желания. Експертката обясни, че в момента хората се чувстват супер стресирани и че тялото приема това и автоматично "преминава в режим на оцеляване", което пък рефлектира в изяждането на повече храна и намаляването на либидото. "След няколко седмици нещата трябва да се върнат към нормалното си състояние", казва още тя, съветвайки двойките да наблягат на прегръдките, танците и грижите един за друг.

1520

Микаела съветва партньорите да си обръщат взаимно внимание и непрекъснато да правят опити за наслаждаване на компанията си в леглото. Разбира се, тя споделя, че е лоша идея да се прави каквото и да било, докато един от двамата е стресиран, но Фалчък сподели, че най-успешните решения, които Гуинет е вземала, са се случили именно, когато е била под стрес. Звездата от „The Politician" разкрива, че цялото семейство вече се чувства като в затвор и е на път да полудее. „Ние наистина следваме всички стриктни указания, така че не може да виждаме хората, които искаме и да бъдем на местата, на които искаме, затова определено се чувстваме несигурно и има напрежение вкъщи." Целият им разговор можете да проследите тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ГУИНЕТ ПОЛТРОУ ЩЕ ОБИКАЛЯ СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО С КРУИЗЕН КОРАБ

ГУИНЕТ ПОЛТРОУ РАЗКАЗВА ЗА ПРОВАЛА СИ КАТО МАЙКА

ГУИНЕТ ПОЛТРОУ И СВЕЩТА, КОЯТО УХАЕ НА... ВАГИНА

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA