Дуа Липа дебютира с нова прическа в Instagram

Любимата ни Дуа Липа отново е в отбора на брюнетките, този път по желание на своите фенове.

Решението за нов цвят на косата никога не е лесно, затова Дуа Липа остави избора на феновете си. След като попита своите почти 50 милиона последователи в Instagram дали трябва да върне стария цвят на косата си, талантливата изпълнителка отново е в отбора на брюнетките. 

https://www.instagram.com/p/CCn6pHXMqnC/

След като прекара доста време с рус цвят на косата си в два тона и дори се появи така на обложката на втория си студиен албум Future Nostalgia, Дуа реши да се завърне към естествения цвят на косата си, който е подчертала с поне два тона по-тъмен нюанс от познатия ни до този момент. 

За да покаже отдадеността си към своите фенове, Дуа веднага демонстрира новата си визия в Instagram, където пък доста други знаменитости наскоро дебютираха с платиненоруси коси. Ето още една причина да харесваме Дуа - тя не се интересува от това, което е актуално, а просто прави това, което иска да направи.

https://www.instagram.com/p/CCtePmXM2FL/

Липа използва времето под социална изолация, за да избяга на таен остров с приятеля си Ануар Хадид, а преди това прекара доста време с Бела и бременната Джиджи в семейната ферма в Пенсилвания. В момента Дуа е готова да продължи с промотирането на последния си албум, който пусна на пазара по време на карантината, но въпреки това успя да се превърне в абсолютен шедьовър, който заслужава цялото ни внимание.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA