Дженифър Анистън и (кучетата на) Кортни Кокс призовават да бъдем внимателни

Звездите от "Приятели" и техните домашни любимци ни съветват да спазваме всички противоепидемични мерки.

Дори по време на пандемия, Кортни Кокс и Дженифър Анистън са заедно една за друга. През уикенда звездите от "Приятели" публикуваха специално Instagram видео, в което двете позират с еднакви маски и с помощта на кучетата на Кортни, призовават своите последователи да носят маски и да спазват всички противоепидемични мерки. 

Във финала на видеото домашните любимци на Кокс също се появяват с маски, насърчавайки последователите ѝ да направят същото.

https://www.instagram.com/p/CCz_oczjnLP/?utm_source=ig_embed

Преди няколко седмици Джен също се включи с коментар по важната тема. "Разбирам, че маските са неудобни, но не смятате ли, че е по-лошо, че предприятията се закриват, работните места се губят, здравните работници са засегнати от всичко това, а толкова много животи са отнети от вируса, защото не правим достатъчно?", споделя тя тогава в своя официален Instagram акаунт, публикувайки кадър с маска, който вече има над 6 милиона харесвания.

58

След няколкото изненадващи събирания, които остават зад камера, очаква се в края на лятото Кортни и Дженифър да се съберат с Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Матю Пери, за да заснемат така дългоочаквания reunion на "Приятели", който ще получи своята премиера тази есен в новата стрийминг платформа HBO Max.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA