Хари и Меган няма да празнуват Коледа с кралското семейство

Не се очаква херцогът и херцогинята на Съсекс да се завърнат във Великобритания за предстоящите коледни празници.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 ноември 2020

Макар първоначалните планове на принц Хари и Меган Маркъл за коледните празници да включваха завръщане в Обединеното кралство, оказва се, че двамата ще се завърнат на Острова най-рано през 2021 г.

"Ако не бяха COVID- 19 и ограниченията за пътуване, те вече биха се върнали във Великобритания - за сватбата на Беатрис и Trooping the Colour, например", коментира източник, близък до семейството.

меган и хари

Сега кралските кореспонденти разкриват, че се очаква Меган и Хари "да прекарат Коледа в Калифорния", вместо с кралското семейство в Англия, а основният фактор при вземането на решението им е втората общонационална карантина, която започва утре.

Вероятно именно това е била причината Меган да поиска отлагане на съдебния процес срещу The Mail, който трябваше да започне през януари, но остана отложен до есента на 2021 г. Съдията по делото разкри, че искането е било удовлетворено заради "основателна причина", навела доста последователи в социалните мрежи на мисълта, че Меган всъщност е бременна с второ дете и затова отказва да пътува.

меган хари

Имайки предвид всичко това, напълно разбираме желанието на двойката да прекара празниците в дома си в Монтесито, заедно с малкия Арчи.

Междувременно, най-обсъжданите членове на кралската фамилия стартират и благотворителната си организация Archewell, в рамките на която ще изненадат с много "филми, подкасти, облекло за благотворителни дейности и дори онлайн семинари и лекции", посветени на най-важните глобални проблеми. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA