Карди Би: "Не съм искала някой да се почувства зле"

Рапърката с хапливия език отново предизвика противоречия в социалните мрежи, този път заради Деня на благодарността.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 декември 2020

Противоречията около Карди Би по принцип не са никак малко, но напоследък са може би повече от обикновено. Рапърката сподели, че е готова да се разведе със съпруга си Offset, след това разкри, че двамата остават заедно, защото тя има нужда от "приятел и секс", а луксозните подаръци за малката Кълчър дори не коментираме.

В края на миналата седмица изпълнителката на WAP използва официалния си Instagram акаунт, за да сподели видео с десетки приятели и членове на семейството, които са вкъщи за Деня на благодарността. Разбира се, добросъвестните почитатели на певицата побързаха да я упрекнат за голямото парти в разгара на пандемията. 

Карди потвърди, че е подготвила празник за "12 деца и 25 възрастни", но не пропусна да се обърне към всички, които не са наясно с нейния организационен план. "Съжалявам, не съм искала да накарам някого да се почувства зле. Просто за първи път поканих семейството си у дома и се чувствах толкова добре. Дадох много пари, за да тествам всеки един от тях, но си струваше", коментира тя в Twitter. 

Рапърката обясни, че тя, както и всички около нея редовно се тестват за COVID-19, особено след като тя продължава да работи, имайки предвид случващото се в света. "Буквално се тестваме 4 пъти седмично. Работя и всеки път, когато съм навън, правя тест." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA