Марая Кери отново на върха на класациите с All I Want For Christmas Is You

За втора поредна година иконичното празнично парче си извоюва първата позиция в класацията за сингли на Billboard.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 декември 2020

Марая Кери е кралицата на коледните празници, това е ясно. Певицата обаче знае добре, че действията, а не думите наистина имат значение и за да затвърди несъществуващата си титла, тя отново е тук с "All I Want For Christmas Is You".

Иконичното коледно парче завоюва първото място в Hot 100 класацията за сингли на списание Billboard, само 12 месеца след като отпразнува 25-ата годишнина от създаването си с присъствието на върха на престижния музикален чарт. Тогава парчето прекарва цели три седмици на челната позиция, а със сегашното му завръщане със сигурност ще отбележи поне четири такива.

"All I Want For Christmas Is You" е първият празничен сингъл, който оглавява чарта след "The Chipmunk Song" в края на 50-те години на миналия век. Макар да го пуска на пазара през 1994 г., Марая не се включва в музикалната селекция до декември 2007 г., но може да се похвали с това, че ѝ остават само два сингъла, за да победи рекорда на The Beatles, които към този момент имат в историята общо 20 под номер едно. 

Освен заветната първа позиция, Марая добавя в списъка си с постижения и 76-ата, където се намира новата версия на парчето "Oh Santa", която тя записва заедно с Ариана Гранде и Дженифър Хъдсън за тазгодишния си специален коледен концерт.

"Искам да благодаря на всички. Искам целият свят да има най-прекрасните празници някога", споделя самата тя в социалните мрежи. "Истински обичам Коледа и живея за това усещане, толкова различно от всички останали. Знам, че звучи детско, но е така. Знам също, че повечето хора си казват "Ъх, Коледа. Ще трябва да давам подаръци на всички и да се занимавам със семейството си." Не казвам, че нямам тези проблеми. Напротив. Имам ги, но оставям всичко настрана за сметка на прекрасните моменти до коледната елха, прекарани в слушане на коледна музика", коментира Марая в отговор на многобройните критики за празничния дух, който доста хора намират за прекалено изявен. 

Ние само можем да кажем, че парчето на 100% заслужава първото място и във вашия празничен плейлист. Нашият е ТУК, така че какво чакате?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA