Празниците са зад ъгъла, а Марая Кери е готова с всички коледни изненади

Щом Марая Кери каже, че е време за старт на коледния сезон, кои сме ние, за да спорим с нея?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 ноември 2020

Коя е кралицата на празниците? Няма нужда изобщо да си задавате този въпрос, тъй като възможният отговор е само един. Марая Кери даде официално начало на коледния сезон преди няколко седмици, а сега е готова да напълни декемврийския ни график с "вълшебни" подаръци. 

Иконичната изпълнителка обяви датата за специалния си коледен спектакъл, към който ще се присъединят много други любими на широката аудитория артисти - Ариана Гранде, Дженифър Ходсън и дори Snoop Dog.

Глобалната премиера на голямото събитие е на 4 декември, а Mariah Carey’s Magical Christmas Special всички ще можем да открием в каталога на стрийминг платформата Apple TV+.

Саундтракът на шоуто ще бъде "пълен с чисто нови интерпретации" и наличен в Apple Music още в рамките на същия ден, заедно с видеото към сингъла "Oh Santa!", който Кери записва с Ариана и Дженифър. Потребителите на другите музикални платформи ще могат да му се насладят на 11 декември, а екипът на певицата обещава да спаси празниците с "динамични танци, невероятни музикални изпълнения и красиви визуализации".

548

И докато музикалната легенда е изпълнителен продуцент на шоуто, то далеч няма да бъде краят на партньорството ѝ с Apple. На 7 декември тя ще се появи в едно от емблематичните шоута на технологичния гигант, за да обсъди своя личен плейлист с любими празнични песни, както и да разкрие любопитни подробности около новата си музика и издаването на автобиографичната книга The Meaning of Mariah Carey

Другият специален ангажимент е на 25 декември, когато радиостанцията на Apple Music ще има шестчасова специална програма Holiday Hits, в която участие ще вземе самата кралица на коледните празници. Вие пък не пропускайте следващия брой на GRAZIA (идва до броени дни!), където ще ви разкажем всичко за празниците. Така, както само Марая Кери ги умее.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA