Интернет полудя заради Photoshop картичката на Доналд и Мелания!

Президентът и първата дама на САЩ отново изненадаха, но не в приятния смисъл на думата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 декември 2020

Готвейки се да напуснат Белия дом през януари, Доналд и Мелания Тръмп споделиха с всички и последният си коледен портрет като президент и първа дама. 

"Весела Коледа от президента Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп", гласи описанието под коледната картичка, споделена в социалните мрежи преди няколко дни. В кадъра виждаме двойката, носеща еднакви костюми на Голямото стълбище, декорирано специално за празниците. Според информация от пресцентъра, фотографията е направена на 10 декември от Андреа Ханкс, но потребителите в Twitter веднага забелязаха няколко странни детайла, които вероятно са налице заради намесата на Photoshop.

И докато това не е първият неуспешен опит с програмата, имайки предвид статута им, идеята да прибегнат до нея клони по-скоро към "нередна". "Лъжат дори на КОЛЕДНАТА КАРТИЧКА", коментира един от потребителите в Twitter, забелязал, че Доналд е с познат смокинг и прекалено изпипана поза. 

"Ето снимката, от която са фотографирали Дони", казва още той, добавяйки кадър от вечеря, организирана за принц Чарлз и херцогиня Камила миналият юни.

Също така, изобщо не виждаме дясната ръка на Мелания. Разбира се, възможно е да бъде разположена зад гърба на Доналд, но предвид факта, че той дори не гледа в камерата, това е малко възможно. Честно казано, не сме напълно изненадани, че двамата са решили да фалшифицират своя празничен портрет, след като стана ясно, че Мелания не е фен на коледните задължения в Белия дом.

Миналата година на пазара се появи книгата "Мелания и аз: Възходът и падането на моето приятелство с първата дама", написана от бившата най-добра приятелка и съветник на г-жа Тръмп Уинстън Волкоф, която избра да разкрие шокиращи истории от личния живот на президентското семейство, в това число и тяхното отношение към празниците.

"Скъсвам се от работа за тези коледни неща. На кого му пука? Работя по Коледа, планирам Коледа, дайте ми ш*****та почивка", казва тя в личен запис. За нейно щастие, това ще е последната година, в която ще ѝ се налага да се тревожи за "коледните неща", в това число и празничните портрети.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA