Любимото хоби на принцеса Шарлот включва... паяци

Херцогинята на Кеймбридж държи децата ѝ да имат силна връзка с природата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 февруари 2021

Животът на кралското семейство извън протокола винаги е представлявал интерес за нас, обикновените хора. Това е напълно нормално, дори да имаме предвид, че Кейт Мидълтън винаги доказва колко общи неща имаме помежду си.

Кралският експерт Кейти Никол, която преди време споделя повече за специалния родителски пакт на херцогинята и принц Уилям, винаги е пълна с любопитни и интересни подробности за живота на фамилията, особено в условията на пандемия.

В свое ново интервю тя разкрива, че Кейт настоява децата да прекарват голяма част от времето си навън. "Тя е наясно с часовете, което им се налага да прекарват пред екрана, затова се опитва да ги ограничи, когато не са на училище. Когато децата почиват, тя ги извежда навън, без значение дали вали дъжд или грее слънце."

Оказва се, че Кейт и Уилям са наистина практични във възпитанието на децата си. Те обичат да берат зеленчуци заедно с тях, както и да изследват различните реки и водни източници, а специалното им хоби на открито е свързано с разходки из гората, наблюдение на диви животни и... лов на паяци, които принцеса Шарлот обожава. 

Това е и причината тя да търси паяци, които да разгледа отблизо и върне обратно в естествения им хабитат.

Макар да е малко странно, хобито ѝ със сигурност не е толкова изненадващо. В разговор с Дейвид Атънбъроу миналата година малката принцеса демонстрира любовта си към животните, което показва, че без значение дали майка ти и баща ти са бъдещи крал и кралица, никога не е изключено да се изцапаш с малко кал.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA