Хилари Дъф представи първата си детска книжка

Звездата от "40 е новото 20" е развълнувана да разкаже емоционална история, която цели да вдъхнови всички малки момиченца.

Фотография: Instagram/@HilaryDuff

Зад слънчевата и широка усмивка, Хилари Дъф е... същият слънчев и широко усмихнат човек. Още от времето, в което беше Лизи Макгуайър, тя се превърна в категоричен фаворит на публиката, най-вече заради своята непринуденост и факта, че винаги е откровена и здраво стъпила на земята.

Докато снима последния сезон на хитовото си шоу "40 е новото 20" (премиерата е на 15 април!) и е в последните месеци на бременността си (с трето дете!), Дъф успява да напише и детска книжка, която споделя с целия свят тази седмица.

"Написах това в една вечер след дълъг работен ден, далеч от 4-месечната ми дъщеря. Все още се страхувам от промяната, която идва с децата, работата, графиците и живота като цяло. Пуснах се в заешката дупка, мислейки за многото приключения, които ще има в живота си без мен и как ще бъде смела и ще намери опората си в този предизвикателен свят", споделя самата Хилари в официалния си Instagram акаунт, разкривайки, че се надява да вдъхнови "момичетата да водят със сърцето си и да знаят, че бъдещето им е безгранично".

My Little Brave Girl разказва специална история в авторска поема, допълнена от красиви илюстрации, което пък я превръща в прекрасен подарък за "всяко момиче или жена, поемащо нова глава от живота си".

Въпреки че отглежда децата си пред очите на милиони, Хилари не се страхува да греши, защото знае, че това е повече от нормално стечение на обстоятелствата. "Мислите, че понеже носите бебето в себе си и сте толкова близо до него, просто ще знаете всички отговори, но не е така. Отделете си време и нещата ще се получат." Как го прави тя? "Дълбоко уважение към всеки като личност, любов, подкрепа, много прекрасни спомени и безкрайна доброта в отглеждането на трудолюбиви и състрадателни личности", разкрива в ново интервю за People.

Книжата вече е на пазара, а Хилари се надява тя "да резонира със семейството ви и бързо да видите малките следи от любов и прекалена употреба по страниците".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA