Met Gala се завръща през септември

2020-а наложи отлагането на иконичното модно събитие, но Анна Уинтур вече гледа напред.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2021

Абсолютно неслучайно, с развитието на историята ежегодният бал Met Gala заслужи мястото си като едно от най-големите и важни събития в календара на шоубизнеса, най-вече заради звездните гости, които винаги щурмуват червения (или розовия) килим с екстравагантни тоалети.

Миналата година Института по костюми към Музея на изкуствата "Метрополитън" бе принуден да постави дългогодишната традиция на пауза заради развитието на пандемията, но изглежда, че този път плановете са за голямо завръщане, макар и с леко променен график.

Според източници, близки до организаторите, гала вечерта няма да се състои в първия понеделник на месец май, както по принцип, а ще бъде отложена за 13 септември, с надеждата мащабните ваксинационни планове и превантивни мерки да ни върнат една идея по-близо към живота преди пандемията. 

57

Засега няма никаква допълнителна информация за темата или домакинът на събитието, но се предполага, че поетесата Аманда Горман, която се превърна в звезда след инаугурацията на Джо Байдън и Камала Харис, е сред фаворитите на Анна Уинтур. Предполагаем неин партньор е председателят на CFDA - Том Форд. 

Предвид факта, че дори иконичната главна редакторка на Vogue не може да промени света, очакваме завръщането на Met Gala с особено нетърпение.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA