Меган и Хари обявиха следващия си голям проект

Неправителствената организация на херцозите отново се фокусира върху равноправието между половете.

Неправителствената организация на принц Хари и Меган Маркъл прави следващата голяма стъпка. Херцогът и херцогинята на Съсекс са сключили дългогодишно партньорство с корпорацията Procter & Gamble, за да подкрепят равноправието между половете чрез интерактивни онлайн пространства. 

Своеобразната колаборация е в допълнение на вече поетите ангажименти от страна на Маркъл към други организации, имащи за цел да "издигнат гласовете на момичетата в юношеска възраст и да гарантират, че техните гледни точки и преживян опит ще бъдат чути на масите, където се вземат решения."

Решението проектът да се случва в дигитална среда е взето предвид фокуса на принц Хари да изгради "позитивно, състрадателно и творческо пространство", без да има нужда от омраза, хейт или дезинформация.

57

Archewell партнираха с Procter & Gamble и за мащабния концерт Vax Live на 8 май, който успя да събере над 300 милиона долара за достъп до ваксини. По време на събитието Хари изнесе реч по темата, а Меган сподели видео съобщение, разказвайки повече за непропорционалните ефекти на пандемията върху цветнокожите жени.

Още със стартирането на Archewell, херцозите дадоха сериозна заявка за обществена доминация. Подкастът им за Spotify вече е факт, първият голям проект в партньорство с Netflix е обявен, а следващите изненади тепърва предстоят. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA