Ким Кардашиян най-накрая проговори за развода с Кание

Средната сестра от първото семейство на Калабасас най-накрая коментира взаимоотношенията си с рапъра.

Още когато Ким Кардашиян и Кание Уест обявиха развода си, знаехме, че той ще бъде основен фокус в последните епизоди на Keeping Up With The Kardashians.

Въпреки че Крис Дженър не издаде много подробности, средната сестра от първото семейство на Калабасас най-накрая повдига завесата зад личния си живот. "Просто не мога да го правя повече. Защо съм в това място от години? Той се мести в различен щат всяка година, а аз отглеждам децата. Страхотен баща е, свърши чудесна работа."

Реалити звездата намекна също, че голямото разстояние между тях се е оказало големият проблем.

"Просто мисля, че той заслужава някой, който ще подкрепя всяко негово движение. Не мога да го направя. Трябва да има съпруга, готова да го подкрепя, пътува с него и прави всичко, а аз не мога. Чувствам се като провал. Това е третият ми брак. Да, чувствам се като загубенячка. Дори не мога да мисля, искам да съм щастлива."

Със сигурност предстои да разберем повече, но в предварителен поглед към епизода от следващата седмица, Ким сама казва на Крис: "Винаги съм мислела, че мога да гледам децата, а мъжът ми да се мести от щат в щат. Тогава разбрах, че не съм стигнала толкова далеч, за да не бъда щастлива."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA