Зад кулисите на "Приятели: Отново заедно"

Дженифър Анистън сподели още специални моменти от големия ден, който всички фенове на поредицата ще помним.

Смело можем да заявим, че тази година очакването за горещия летен сезон бе точно толкова голямо, колкото и за излъчването на най-специалния епизод в историята на "Приятели" - този, в който всички бяха "отново заедно".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ГОЛЕМИЯ REUNION

За да запази момента в социалните мрежи, тъй като знае отлично, че щом го няма в Instagram, значи не се е случило, Дженифър Анистън сподели специална серия задкулисни кадри. "Все още приемам любовта от #FriendsReunion. Благодаря. Вижте всички базилион селфита, които си направихме", гласи описанието под фотографиите с участието на любимите ни приятели, продуценти, режисьори, както и самите Джъстин и Хейли Бийбър.

"Беше удар директно в сърцето", споделя екранната Рейчъл Грийн в интервю малко след заветната премиера. "За всички нас, дори успяхме да разплачем Кортни Кокс, а тя не е чак толкова емоционална."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБИМИТЕ (НЕ ЧАК ТОЛКОВА ИЗВЕСТНИ) ЕПИЗОДИ НА "ПРИЯТЕЛИ"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ ПОДРОБНОСТИ ОТ "ПРИЯТЕЛИ: ОТНОВО ЗАЕДНО"

Междувременно, в интернет пространството вече започнаха да се появявят изтрити сцени от reunion-а и първата ни любима е тази, в която се налага Анистън да опита иконичния десерт, приготвен от Рейчъл за Деня на благодарността в шести сезон.

Съвсем наскоро изпълнителните продуценти отговориха на критиките за липса на разнообразие в оригиналната поредица, а ние събрахме всичко, което трябва да знаете за епизода, така че натиснете тук и тук. See ya!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA