Меган и Хари ще се фокусират върху семейството

Херцогът и херцогинята на Съсекс планират да се оттеглят от светлината на прожекторите за известно време.

Принц Хари и Меган Маркъл ще отделят специално време, за да се запознаят отблизо с най-новото попълнение в семейството си.

Вчера вечер стана ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс са станали родители за втори път на 4 юни. "С голяма радост принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, приветстват на бял свят дъщеря си Лилибет "Лили" Даяна Маунтбатън-Уиндзор", гласи официално изявление на техните публични представители. "Лили е родена в петък, 4 юни, в 11:40 ч. в доверените грижи на Santa Barbara Cottage Hospital в Санта Барбара, Калифорния."

В бележка под линия в официалния уеб сайт на Archewell двойката обяви тихо намерението си да вземе съвместен родителски отпуск след раждането на Лили. "Докато херцогът и херцогинята са в родителски отпуск, Archewell ще продължи да върши важна работа и да публикува истории на сайта."

Наследницата на семейството е родена 3.5 килограма и в момента заедно с Меган "са здрави и настанени у дома". Името на новороденото е особено сантиментално предвид факта, че Лилибет е псевдонимът на кралицата, използван от най-близките ѝ хора, а Даяна, разбира се, е името на покойната майка на принц Хари.

Към момента те все още не са споделили снимка или други важни подробности, но очакваме това да се случи в следващите дни.

Меган и Хари благодариха на почитателите си за техните "топли пожелания и молитви" и помолиха всеки, който има намерението да изпрати подарък в чест на Лили, може да подкрепи някоя от тези благотворителни организации: Girls Inc., Harvest Home, CAMFED или Myna Mahila.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA