Carpool караоке и още моменти зад кулисите на "Приятели"

Джеймс Кордън направи седмицата ни още по-красива и емоционална с нови кадри от голямото завръщане на "Приятели".

Измина почти месец от големия момент, в който шестимата ни екранни любимци (завинаги!) се събраха отново пред камера, но backstage кадрите тепърва ще излизат наяве.

Разбира се, напълно логично е да предположим, че Джеймс Кордън, който бе домакин на голямата вечер, е заснел специално съдържание за своето вечерно шоу, но не очаквахме то да включва изключително популярното carpool караоке.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОБИЧАМЕ МОНИКА ГЕЛЪР, АМИ ВИЕ?

Пристигайки на снимачната площадка, където са заснети почти всички епизоди от попкултурния феномен, Кордън събира Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, а след това им предлага да изпълнят музикалната тема към сериала - "I'll Be There For You". 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБИМИТЕ (НЕ ЧАК ТОЛКОВА ИЗВЕСТНИ) ЕПИЗОДИ НА "ПРИЯТЕЛИ"

Както всеки друг фен на "Приятели" би направил, Кордън посети апартамента на Моника и Рейчъл, поседя в креслата на Джоуи и Чандлър, но и заведе групата на кафе в Central Perk, където коментираха кой е най-шумният, най-забавният приятел и онзи, който винаги се отзовава, когато другите имат нужда. 

Не искаме да звучим сълзливо, но не е лоша идея да си приготвите още малко кърпички. Емоциите отново излизат на повърхността. Неизбежно е.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA