Започнаха снимките за продължението на "Сексът и градът"

Първият ден на снимачната площадка на "And Just Like That..." предизвика сериозно вълнение в широката аудитория.

В средата на юни стана ясно, че Сара Джесика ПаркърСинтия Никсън и Кристин Дейвис категорично са готови да се завърнат към иконичните си телевизионни образи, направили ги суперзвезди.

Големият момент дойде и HBO Max пусна първия кадър от снимачната площадка на продължението на "Сексът и градът", което ще носи заглавието "And Just Like That...".

"И точно така, това беше първият ни ден", гласи описанието под фотографията в официалния Instagram акаунт на Никсън. Разбира се, виждаме общите екранни любимки по улиците на Ню Йорк, със завиден стайлинг, но без Саманта до себе си.

Главният директор на съдържанието в HBO Max споделя, че Саманта и момичетата просто вече нямат общи допирни точки в живота си. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", разкрива тя.

Предстоящият reboot ще се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

Въпреки че към момента няма официална премиерна дата, първите кадри от снимачната площадка вече са в нашата галерия. Кой очаква финалният резултат с нетърпение?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA