Отново сме на снимачната площадка на "Сексът и градът"

Шарлот, Кари и Миранда вече са в Голямата ябълка, готови да очароват милионите фенове на попкултурния феномен.

Още с първите официални кадри, които екипът на HBO Max реализира в публичното пространство, стана ясно, че продължението на "Сексът и градът" ще бъде едно от големите събития на годината.

Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън се завърнаха в Голямата ябълка с впечатляващ стайлинг, но без Саманта до себе си.

Главният директор на съдържанието в стрийминг платформата споделя, че Саманта и момичетата просто вече нямат общи допирни точки в живота си. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", разкрива тя.

Ако трябва да сме максимално точни, предстоящият reboot няма да бъде нов прочит на класическата история, а ще се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

Въпреки че към момента няма потвърдена премиерна дата, очакванията са 10-те епизода да се появят в края на тази или началото на следващата година. Новата ни разходка из снимачната площадка ви очаква в галерията по-горе!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA