Още нови правила за тазгодишния бал Met Gala

Анна Уинтур и музеят "Метрополитън" ще ни поканят на истински бал с маски в средата на септември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 август 2021

Можем да опишем последната година като абсолютен катарзис без грам преувеличение. И както с всичко друго в света, най-голямото и важно събитие в светския календар също ще бъде по-различно.

След като първият понеделник през май не се оказа подходяща опция за провеждането на ежегодния бал Met Gala, новата официална дата е 13 септември 2021 г., а публичен представилтел на музея "Метрополитън" потвърди, че присъстващите ще трябва да представят доказателство за ваксинация и да носят маски на закрито, така че по същество ще става дума за бал с маски.

Домакини на голямата вечер ще бъдат Тимъти Шаламе, Били Айлиш, Наоми Осака и Аманда Горман, а почетните председатели остават Анна Уинтур, Том Форд и изпълнителният директор на Instagram Адам Мосери.

Официалната тема на тазгодишното събитие ще бъде "In America: A Lexicon of Fashion", която има за цел именно да разгледа и утвърди промените в модната индустрия през годините. 

Към момента плановете са разговорът да бъде разгърнат и в рамките на 2022-ра с темата "In America: An Anthology of Fashion". Очаква се изложбите да бъдат на разположение за посетители до края на следващата календарна година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA