Снимките за reboot-а на "Сексът и градът" продължават

Крис Нот, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън просто владеят персонажите си до съвършенство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 август 2021

Не знаем дали сте от верните фенове, които очакват с нетърпение да видят новите обувки и "креватни" подвизи на героините от "Сексът и градът" или вече леко ви е писнало да си говорим за голямото им завръщане, но кадрите от снимачната площадка ще решат дилемата.

Крис Нот и другите мъже на главните персонажи от любимия попкултурен феномен вече се завърнаха в поредицата. За съжаление, без Ким Катрал, която категорично отказа отново да влезе в образа на Саманта. Главният директор на съдържанието в стрийминг платформата споделя, че Саманта и момичетата просто вече нямат общи допирни точки в живота си. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", разкрива тя.

Предстоящият reboot ще се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

Очаква се голямата премиера да бъде в каталога на стрийминг платформата HBO Max до края на тази година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA