Нова музика от Бионсе идва съвсем, съвсем скоро

Музикалната легенда гледа пчели на покрива си и е готова да взриви сцената с нов албум. Има ли нещо, което не може да прави?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 август 2021

Каквото и да кажем за Бионсе, то ще бъде малко, недостатъчно и вероятно абсолютно безсмислено.

Верните последователи на Queen Bey отдавна са известни като "нейният кошер" Beyhive, а пред септемврийския брой на Harper's Bazaar самата Пчела майка споделя, че е открила "лечебните свойства на меда и ползите за мен и децата ми". Това е и причината да започне работа върху култивирането на собствена ферма за мед.

Още в края на миналата година Бионсе разкри плановете си да се фокусира изцяло върху семейството и личното си пространство, които очевидно е реализирала повече от успешно.

"Страдах от безсъние заради турнетата през повече от половината ми живот. Години напрежение от танцуване на високи обувки. Стресът за косата и кожата ми от топлинните уреди и тежкия грим на сцената. Знам, че за да дам най-доброто от себе си, трябва да се грижа за себе си и да слушам тялото си", разказва тя.

Жената до Джей Зи признава, че е прекарвала "много време в диети" с "погрешното схаващане, че грижата за самите нас означава тренировки и да сме прекалено обсебени."

Макар новият акцент в живота на дивата да е поставен изцяло върху личния аспект от него, тя ще даде нещо и на феновете си. "Усещам, че идва ренесанс. Искам да бъда част от него по най-добрия възможен начин", казва тя по отношение на събитията от миналата година. Буквален превод: "Да, ще има нова музика".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA