#FreeBritney: Свободна ли е най-накрая?

Бащата на изпълнителката подаде документи за оттегляне на попечителството, назначено още през 2007 г.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 август 2021

След 13 години и екстремен натиск от широката аудитория, бащата на Бритни Спиърс официално се оттегля от ролята си на неин попечител.

Джейми Спиърс е подал официална молба за отказ от контрола върху кариерата, имотите, финансите и живота на дъщеря си, заявявайки, че "няма реални основания" това да се случи, но иска да избегне "публична битка с нея", каквато вече има. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ ПРОГОВОРИ ЗА "ЛИЦЕМЕРНИТЕ" ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ

"Много е спорно дали промяната по това време би била в най-добрия интерес на г-ца Спиърс, но г-н Спиърс вярва, че публичната битка с дъщеря му също не би била в нейна полза", гласят документите, представени пред Висшия съд на Лос Анджелис.

Оттеглянето на Джейми идва след като Бритни получи разрешение от съда да назначи свое собствено процесуално представителство и привлече холивудския адвокат Матю Розенгарт на своя страна. Самият той споделя, че екипът на певицата очаква с нетърпение възможността да проведе "разследване" за последните 13 години, в които "той е пожънал милиони долари от имотите на дъщеря си".

57

Още през юни музикалната суперзвезда се появи в съда, за да сподели опита си в последните няколко години. "Заслужавам да имам живот. Работих през цялото време досега. Заслужавам да имам две-три години почивка и да правя това, което трябва. Чувствам се измъчена, чувствам се изоставена, чувствам се сама. Заслужавам да имам права. Като всеки друг", разкрива тя тогава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И БРИТНИ ОБМИСЛЯ ДА РАЗКАЖЕ ИСТОРИЯТА СИ ПРЕД ОПРА

Няколко дни по-късно Бритни се извини и за преструването, че всичко е било наред. "Казах на света, че съм щастлива и добре. Травмирана съм. Не съм щастлива, не мога да заспя. "Извинявам се, че се преструвах. Направих го заради гордостта си, беше ми неудобно да споделя какво се случва, но, честно казано, кой не иска да представи профила си в забавна светлина."

Чувстваме се искрено щастливи от стечението на обстоятелствата и се надяваме, че Бритни най-накрая ще получи живота, който заслужава. #FreeBritney!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA