Кралското семейство вече се подготвя за мемоарите на Хари

Очевидно Нейно Величество не смята да оставя нещата за последния момент и е готова да влезе в отбранителна позиция.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2021

Ясно е едно. Принц Хари и Меган Маркъл успяха да разклатят дългогодишните устои на британското кралско семейство и авторитетът, мистерията и традициите вече със сигурност ще бъдат подлагани на въпрос и под съмнение.

Драмата в редиците на фамилията продължава, след като стана ясно, че Нейно Величество Елизабет II се подготвя за предстоящите мемоари на внука си с екип от адвокати, които да неутрализират предполагаемите "клевети" по страниците.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНИМАЦИЯТА ЗА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО, КОЯТО РАЗБУНИ ВСИЧКИ ДУХОВЕ

"Когато е достатъчно, достатъчно е. Има ограничение за това колко неща са склонни да приемат кралицата и кралското семейство. Хари и Меган са информирани и знаят, че повтарящите се атаки няма да бъдат толерирани", коментират репортери на Острова.

Очевидно екипът на Елизабет II смята да изпрати и "правни предупреждения" до издателството, което ще издаде автобиографията. "Ако някой бъде посочен или директно обвинен в нещо, това може да се приема като клевета и нарушение на личните му права", разкриват още източници, уточнявайки, че "американската общественост си пада по думите на Хари и Меган". 

Меган и Хари

Херцогът на Съсекс обяви мащабния проект в края на юли, но със сигурност не остави впечатлението, че ще става дума за безкрайно драматичен разказ за живота му.

"Принц Хари за първи път ще сподели своя разказ за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са го оформили като човек", гласи официалното изявление, реализирано в публичното пространство. "Покривайки целия си живот - от детството до наши дни, включително военния дълг, който два пъти го отвежда до фронтовете на Афганистан, през радостта от това да бъде съпруг и баща, Хари ще предложи честен и завладяващ личен портрет, който показва на читателите, че зад всичко се крие вдъхновяваща и смела човешка история."

Тогава самият той подчерта, че пише страниците "не като принц, а като мъжът, в който се превърнах".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA