Кендал Дженър ни показа съвършеното италианско бягство

Изобщо не ревнуваме, че двамата с Девин Букър изживяха последните дни на лятото с истинска романтика и прекрасни гледки.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 септември 2021

Кендал Дженър изживя съвършеното италианското бягство и реши да ни го покаже в Instagram.

Супермоделът публикува много кадри от романтичната си лятна ваканция, в които виждаме прекрасни води, планини, плажове и архитектурни забележителности от любимата (родна) страна на GRAZIA.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕВИН БУКЪР Е МЪЖЪТ ДО КЕНДАЛ ДЖЕНЪР. КАКВО ОЩЕ?

"limoncello 🍋", гласи описанието под поста, завършващ с кадър от разходка в компанията на Девин Букър.

На снимките Дженър носи раиран топ с V-образно деколте и прилепнала кафява пола, а причината за съвместното пътуване е първата им годишнина.

57

"Тя никога не е изглеждала по-щастлива", разкриват източници, близки до по-голямата сестра Дженър. "Цялото ѝ семейство обича Девин, той е много готин, сдържан човек и не иска да бъде знаменитост. Страшно мил е с Кендал."

Първата им обща поява е близо до летище в Лос Анджелис през пролетта на 2020-а, когато техни приятели казват, че нещата помежду им са платонични, но "с Кендал не се знае нищо".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИЯТ VIRAL МОМЕНТ В ИНТЕРНЕТ Е КЕНДАЛ ДЖЕНЪР ЗА JACQUEMUS

През юни с.г. стана ясно, че взаимоотношенията им започват да придобиват различен облик, но не са сериозни, а до Свети Валентин вече бяха уточнили, че са "ужасно близки", но и същевременно наясно, че "графиците им са особено натоварени". 

Не знаем за вас, но ние ги харесваме много.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA