Знаем кога започва продължението на "Сексът и градът"

Феновете на иконичната поредица ще имат двойна причина да считат декември за празничен.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 октомври 2021

Дори да става дума за нова глава от историята на попкултурния феномен, "And Just Like That..." все още е продължението на "Сексът и градът".

Снимките за дългоочаквания проект стартираха в разгара на лятото и въпреки че имаше страшно много подробности за героите, локациите и сюжетната линия, екипът на HBO Max реши да запази подробностите за голямата премиера в тайна до последния момент.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР ОТНОВО ОБЛЕЧЕ ПАЧКАТА НА КАРИ

В ексклузивен нов тийзър Сара Джесика Паркър приветства всички фенове в Горен Манхатън и след 30 секунди специални кадри от новите 10 епизода, става ясно, че reboot-ът ще бъде факт през декември тази година.

Екипът обещава новата поредица да се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те", този път без любимата Саманта Джоунс.

"Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", разкри неотдавна главният директор на съдържанието в HBO Max.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: INSTAGRAM АКАУНТ НИ ВОДИ ПРАВО В ГАРДЕРОБА НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA